1.4T. emme manifolt' u sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onder12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 1.4T. emme manifolt' u sorunu

GNSpower link' Alıntı:
Onuda çekerim bilihare. Doktordan temiz Astra G işte. ((:

evet gerçekten tertemiz duruyor maşallah :) bizdeki 2001 modeldi ve boş+boş du ama gidiyodu valla :D

Bu genel bir sorun herhalde cogu astraj lerde ayni problem var yakinda bizim basimizada gelecek herhalde.

Acaba bende de manifoltta sorun olabilir mi questionnn Servise gitsem garantiden değiştireceklerini zannetmiyorum, benden kaynaklanmamış olsa bile kullanıcı hatası diyeceklerine adım gibi eminim aracı görünce. Bendeki hiç sönmüyor çünkü :(

UNS link' Alıntı:
Acaba bende de manifoltta sorun olabilir mi questionnn Servise gitsem garantiden değiştireceklerini zannetmiyorum, benden kaynaklanmamış olsa bile kullanıcı hatası diyeceklerine adım gibi eminim aracı görünce. Bendeki hiç sönmüyor çünkü :(
Olabilir tunc tanidik bi servise gotur garantiye sokarlar
Odak tarik halleder

bulent_tnt link' Alıntı:
Olabilir tunc tanidik bi servise gotur garantiye sokarlar
Odak tarik halleder
Umarım Bülent abi, çünkü manifolt ucuz bir parça değil, kaldı ki ondan kaynaklandığını da tam olarak bilmiyoruz... :(

UNS link' Alıntı:
Umarım Bülent abi, çünkü manifolt ucuz bir parça değil, kaldı ki ondan kaynaklandığını da tam olarak bilmiyoruz... :(
Dedigim gibi tarikla aran iyimi o halleder olmadi konusurum onla bi ara goster bence araci

bulent_tnt link' Alıntı:
Dedigim gibi tarikla aran iyimi o halleder olmadi konusurum onla bi ara goster bence araci
O konuda sıkıntım yok :) Teşekkürler tekrar 045thumbsup

baya sık görülen bir durummuş evet bunu pendik opel servisindeki ustada söyledi. 

arkadaşlar eger böyle bir sorun varsa servise gidin . garanti kapsamında degisecektir. cünkü gm  bütün servislere emme manifoldu ile ilgili bir bülten göndermişti. çok yag yakması gibi bir mazeretten dolayı ( yanlış hatırlamıyorsam ) başvuran araçlara bu degişim öneriliyordu bültende

bu manifold sorununun  aracımız olup olmadığını nasıl anlayabiliriz 032questn

Geri