26 Haz 2012 #11 M MeRt2 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Tem 2011 Mesajlar 9,791 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 37 Siteyi ziyaret et Ynt: 1.4T İntercooler ? CEM link' Alıntı: meşhur intercooler mert anlar 005hihih 005hihih 005hihih Genişletmek için tıkla ... 005hihih
Ynt: 1.4T İntercooler ? CEM link' Alıntı: meşhur intercooler mert anlar 005hihih 005hihih 005hihih Genişletmek için tıkla ... 005hihih
26 Haz 2012 #12 BÜLENT. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Tem 2011 Mesajlar 12,693 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 Siteyi ziyaret et Ynt: 1.4T İntercooler ? Me®t link' Alıntı: 005hihih Genişletmek için tıkla ... hayırdır mert bilmedıgımız biseymi var
Ynt: 1.4T İntercooler ? Me®t link' Alıntı: 005hihih Genişletmek için tıkla ... hayırdır mert bilmedıgımız biseymi var
26 Haz 2012 #13 M MeRt2 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Tem 2011 Mesajlar 9,791 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 37 Siteyi ziyaret et Ynt: 1.4T İntercooler ? BÖLENT link' Alıntı: hayırdır mert bilmedıgımız biseymi var Genişletmek için tıkla ... Yok abi çok önemli bir şey değil. 005hihih İntercoolerı büyütecek bir arkadaşımız vardı, bir senedir ne zaman sorsak intercoolerı büyüteceğim diyordu. 005hihih Herhalde Cem'in aklına da o geldi.
Ynt: 1.4T İntercooler ? BÖLENT link' Alıntı: hayırdır mert bilmedıgımız biseymi var Genişletmek için tıkla ... Yok abi çok önemli bir şey değil. 005hihih İntercoolerı büyütecek bir arkadaşımız vardı, bir senedir ne zaman sorsak intercoolerı büyüteceğim diyordu. 005hihih Herhalde Cem'in aklına da o geldi.
26 Haz 2012 #14 U UNS Bilgi Girilmemiş Ynt: 1.4T İntercooler ? TOGI link' Alıntı: Ne o Tunç siparişi sen verdin galiba Genişletmek için tıkla ... Verdim abi... 045thumbsup
Ynt: 1.4T İntercooler ? TOGI link' Alıntı: Ne o Tunç siparişi sen verdin galiba Genişletmek için tıkla ... Verdim abi... 045thumbsup
26 Haz 2012 #15 BÜLENT. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Tem 2011 Mesajlar 12,693 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 Siteyi ziyaret et Ynt: 1.4T İntercooler ? UNS link' Alıntı: Verdim abi... 045thumbsup Genişletmek için tıkla ... tunç eskısınıde cem e ver cıft takılsın kolay kolay sogumaz onun turbo bu saatten sonra
Ynt: 1.4T İntercooler ? UNS link' Alıntı: Verdim abi... 045thumbsup Genişletmek için tıkla ... tunç eskısınıde cem e ver cıft takılsın kolay kolay sogumaz onun turbo bu saatten sonra
26 Haz 2012 #16 U UNS Bilgi Girilmemiş Ynt: 1.4T İntercooler ? BÜLENT link' Alıntı: tunç eskısınıde cem e ver cıft takılsın kolay kolay sogumaz onun turbo bu saatten sonra Genişletmek için tıkla ... Neden soğumaz abi?
Ynt: 1.4T İntercooler ? BÜLENT link' Alıntı: tunç eskısınıde cem e ver cıft takılsın kolay kolay sogumaz onun turbo bu saatten sonra Genişletmek için tıkla ... Neden soğumaz abi?
26 Haz 2012 #17 T Tnrylsl Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Eyl 2011 Mesajlar 217 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 33 Siteyi ziyaret et Ynt: 1.4T İntercooler ? benzinli ile dizel intercooler'ı aynı mı acaba ?
26 Haz 2012 #18 U UNS Bilgi Girilmemiş Ynt: 1.4T İntercooler ? Tnrylsl link' Alıntı: benzinli ile dizel intercooler'ı aynı mı acaba ? Genişletmek için tıkla ... Aynı olmayabilir Taner... Bir de bence Inter taktığın zaman, Cold Air Intake'le beslemek daha mantıklı olur...
Ynt: 1.4T İntercooler ? Tnrylsl link' Alıntı: benzinli ile dizel intercooler'ı aynı mı acaba ? Genişletmek için tıkla ... Aynı olmayabilir Taner... Bir de bence Inter taktığın zaman, Cold Air Intake'le beslemek daha mantıklı olur...
27 Haz 2012 #19 T TOGI Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Ocak 2011 Mesajlar 2,280 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 Siteyi ziyaret et Ynt: 1.4T İntercooler ? UNS link' Alıntı: Verdim abi... 045thumbsup Genişletmek için tıkla ... Yazılım işi ne oldu ? Yazılımsız pek işe yaramaz..
Ynt: 1.4T İntercooler ? UNS link' Alıntı: Verdim abi... 045thumbsup Genişletmek için tıkla ... Yazılım işi ne oldu ? Yazılımsız pek işe yaramaz..
27 Haz 2012 #20 U UNS Bilgi Girilmemiş Ynt: 1.4T İntercooler ? TOGI link' Alıntı: Yazılım işi ne oldu ? Yazılımsız pek işe yaramaz.. Genişletmek için tıkla ... Tolga abi yazılım daha önce tabii ki... Inter'in gelmesi kışı bulur zaten...
Ynt: 1.4T İntercooler ? TOGI link' Alıntı: Yazılım işi ne oldu ? Yazılımsız pek işe yaramaz.. Genişletmek için tıkla ... Tolga abi yazılım daha önce tabii ki... Inter'in gelmesi kışı bulur zaten...