1.6 115 bg brc marka lpg kit ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fastex1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 1.6 115 bg brc marka lpg kit ...

yağmur06 link' Alıntı:
landirenzo gibi motora garanti verdiler mi birde daha net resimler yok mu motor kısmını gösteren resimler

motora garanti su sekilde lpg den kaynakli durumlarda subop haric 25000 tl ye ladar brc garantiso altinda suboplar icinde 3500 tl ye kadar HDI sigortanin yapmis oldugi sigorta var 2 yillik 126 tl onuda yaptirdim ben ...

IIfastexII link' Alıntı:
motora garanti su sekilde lpg den kaynakli durumlarda subop haric 25000 tl ye ladar brc garantiso altinda suboplar icinde 3500 tl ye kadar HDI sigortanin yapmis oldugi sigorta var 2 yillik 126 tl onuda yaptirdim ben ...

yakın çekim resimleri unuttunuz mu :)

manifot delincek diye konusmustjk fakat delinmedi pipo ile islem yapildi  demişsiniz manifolt neresi anlamadım .lpg nin agzı mı

tff2525 link' Alıntı:
manifot delincek diye konusmustjk fakat delinmedi pipo ile islem yapildi   demişsiniz manifolt neresi anlamadım .lpg nin agzı mı

pipo, benzin enjektörlerinin yerine takılıyor. piponun üzerine benzin enjektörü takılıyor. piponun bir ucu demir boru. orayada lpgnin enjektörlerinden gelen hortumlar takılıyor.

tff2525 link' Alıntı:
manifot delincek diye konusmustjk fakat delinmedi pipo ile islem yapildi   demişsiniz manifolt neresi anlamadım .lpg nin agzı mı
bu işlem daha ii mi ? anlamadım şimdi

pipulu mu ?
manifolt delinmesi mi ?

Valla pipolu daha iyiydiki adanlar kesmek yerine okadr ugrasip pipolu taktilar diye dusunuyorum pipoyu takmaya calismala4i olayi 1 saat erteledi diebilirim ....

45 dk dir montaja basladik hade hayirlisi

M1kemal link' Alıntı:
hayırdır M1 kemal gecenın 9 unda mı montaja başladın :)

M1kemal link' Alıntı:

monifotu delicekmiymis ?  Birde tavsiyem gostrrgeyi kaputu actigin kolun altina taktir cok guzel oluyor bence...

Geri