1.6 115 bg brc marka lpg kit ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fastex1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 1.6 115 bg brc marka lpg kit ...

yağmur06 link' Alıntı:
valla helal olsun bu saatte foto.hayırlı uğurlu olsun kaça mal oldu net olarak.
Net olarak 1650 tl 12 taksit
150 tl ye sigorta yapacam 2 senelik motor icin 3300 tl ye kadar karsiliyormus
Ruhsat ve muayenesi de sonra cepten yapacam oda heralde 250 olur

IIfastexII link' Alıntı:
monifotu delicekmiymis ?  Birde tavsiyem gostrrgeyi kaputu actigin kolun altina taktir cok guzel oluyor bence...
fastex selam cumartesı gunu derinceye fs otogaza gıttım faruk  beyle gorustum  bayağı bı konuştuk senden de muhabbet ettık baklım dıyer aya butceyı ayarlyıp gıdıp bende brc lı olacam nasıp olursa senın lpg lı hayatın nasıl gıdıyo rahat edebıldınmı benzınden kurtuldun sonun da artık :)

nanisa link' Alıntı:
fastex selam cumartesı gunu derinceye fs otogaza gıttım faruk  beyle gorustum  bayağı bı konuştuk senden de muhabbet ettık baklım dıyer aya butceyı ayarlyıp gıdıp bende brc lı olacam nasıp olursa senın lpg lı hayatın nasıl gıdıyo rahat edebıldınmı benzınden kurtuldun sonun da artık :)

Sonnda kurtulduk ama daha tam ayari yapilmadi ne kadr yaktigini hesaplaymdim ama bugun itibariyle araba motor arizasi isigi ve esp arixa isigi yakti faruk beyle gorustum 1000 km ayarini beklemeden yarin getirin dedi sinir oldum r3smen bugun bakalim yarin ne olcak...

IIfastexII link' Alıntı:
Sonnda kurtulduk ama daha tam ayari yapilmadi ne kadr yaktigini hesaplaymdim ama bugun itibariyle araba motor arizasi isigi ve esp arixa isigi yakti faruk beyle gorustum 1000 km ayarini beklemeden yarin getirin dedi sinir oldum r3smen bugun bakalim yarin ne olcak...
hoppala nıye böyle oldu sımdı adam o kadar bana boburlendı  o benım oğrencım su benım oğrencım dıye senın aracında arka tarafında sol tarafında elektronık  bı cıhaz varmıydı  yanı benzın basınç sensorunden bahsedıyorum

IIfastexII link' Alıntı:
valla yarın aksama mutlaka haberını bekliyorum benı habersız bırakma esp ışığı yanın tc ısığıda yanıyormuuydu hıc farkettınmı :(

nanisa link' Alıntı:
valla yarın aksama mutlaka haberını bekliyorum benı habersız bırakma esp ışığı yanın tc ısığıda yanıyormuuydu hıc farkettınmı :(

yok tc isigi yanmior esp servis diyor ekranda sadce

IIfastexII link' Alıntı:

bende atiker obd 2 ile motor arıza lambası hiç yanmadı motor arıza lambası kalibrasyon ayarı ile düzelir kafana takma.

esp lambası (viraj denge kontrol sistemi ) ise ekranda bir ingiliz anahtarı servis esp diye yazar üstte kayan araba lambası sabir yanar. doğru mu ?

oda yarım saat 1 saat sonra yada arabayı bir kaç defa çılıştırıp bir kaç defa hareket ettikten sonra kendiliğinden söner hiçbir şey yapmana gerek yok obd cihazına bağlarlar arıza görünmez haftada bir veya iki defa esp lambası yanıp kendiliğinden söner lamba yanarken abs çalışır sıkıntı yok denedim.

aynı şey benimde başımda var son 20 günde 3 defa esp lambası yandı 10-15 dakika sonra kendiliğinden söndü işin ilginç tarafı hiçbirinde araba hareket ederken yanmadı bir defa arabayı akşam park ettim sabah çalıştırınca baktım esp yanıyor diğerinde markete girdim çıktım arabayı çalıştırdım yine esp yandı ikisinde de kendiliğinden söndü ve bir hafta sonra kısa süre yanıp söndü muhtemelen aynen sende de öyle olucak gelişmeleri burdan paylaşalım şimdilik bu arıza için servise gidip arabamla oynamalarını istemiyorum araba daha 4700 km de yapayım derken daha beter etmesinler.

IIfastexII link' Alıntı:
yok tc isigi yanmior esp servis diyor ekranda sadce

kardeşim motor arıza ışığına takılma kesinlike kalibrasyon ile düzelir.

esp olayına bir çözüm bulursan beni de bilgilendir. benim aklıma ilk gelen lpg takılırken esp soketlerinde kablo veya sensörlerinde bir temas veya oynama söz konusu olabilir diye düşünüyorum daha kötü şeylerde düşünmek istemiyorum.

Benmkinde hareket halindeyken yandi ve surekli yaniyor sonmedi hala isik isareti aynen tarif ettiginiz gibi ama isik sonmedi yani aradim taktirdigim yeri motor arizasi normal ama esp isiginn yanmamasi lazim dedi yarin getiron gelirkende ne olur ne olmaz benzinde gelin dedi motor isigo yandiginda bi depoyu bitirin gelin 1000 km yi beklemeyelim dedi esp yide yakonca yarin getirin dedi..

Yok bende o basinc sensoru yoktu acaba pipolu taktilar onla ugrasirken bisey olmusdur die dusunuorum daha kotusunu dusunmuorum oluursada neler yaparim belli deil yani.....

Geri