1.6 115 bglik motora lpg

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan efeksk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 1.6 115 bglik motora lpg

Ben  ivmelenme olayına bir tek trafik lambasına yakalandığımda ihtiyaç duyuyorum.Deviri sona kadar dayamaya çalışınca(tabi araç  gazı otomatik  kesmeden önceye kadar) gayet güzel ivmeleniyor tokatlıyorum çoğu arabayı  yanda bmw mercedes ve türevi araçlar olduğunda bu tarz hareketlere gerek duymuyorum tabi onun dışında şehirler arası yol olarak benim gittiğim güzergahlar çoğunlukla duble yol olduğundan sollama performansıda çok etkilemiyor beni
Kısacası fazla yakması dışında ben memnunum aracımdan 1.4 turboya hiç binmedim ama  1.4 turbo sizin işinize daha çok yarıyacak gibi geliyor bana performans ve yakıt tüketimi açısından

tşk edrm yorumlarınız için ama bnm gönlüm nedense 1.6 115 hp den yana 1600 motordan aşağısı kesmiyo beni :) yani şunu diyebiliyormusunuz bu motor bu kasayı kaldırıyor o konuda sorun yok diyormusunuz acaba

Bence kaldırıyor ama forumda çoğunluk 1.4 turbo der gibi geliyor bana
hangi donanımı almak istiyorsunuz?

1.6 115 hp enjoy plus olcak sanırım öğretmenin gücü ancak ona yetiyor :) siz deneyiminize dayanarak hangisini önerirsiniz ayrıca  eski arabamdaki tadı verirse bana sorun yok bnm için.test sürüşü yapmadan kesinlikle almam.ama sizlerin görüşleride bir o kadar önemli bnm için.

müsadenizle birde şunu sormak istiyorum aracınızı denediniz mi kaç km hızı gördünüz araç 120 km hızı gördükten sonra motor bağırıyor mı yoksa rahat  mı acaba

2011 almayı düşünüyorsunuz heralde aracı aldıktan sonra yılda tahmini kaç km yaparsınız

1.6 115 kullanıcısı olarak size tavsiyem 1.4 turbo tercih etmeniz
madem performans/yakıt tüketimi oranı donanıma daha ağır basıyor (ben öyle anladım) yani kafanızdaki donanım belli elinizdeki paraya 2000-3000 lira neyse daha ekler daha üstün bir motor alırdım sonuçta sizin 1.6 115 ile yapacağınız yakıt masrafı yaptığınız km'ye bağlı olarak belli bir süre sonra başta fazladan verilecek parayı geçecektir.Tabi aracı sadece haftasonu kullanırım oda 100-200 km yi geçmez derseniz orası ayrı konu.
Mesela ben çok fazla performans aramayan(donanım benim için önemli mesala) ayda 2000-2500 yazları 3000 km yapan birisi olarak çok sık niye dizel almadın kardeşim diye düşünüyorum
Ben aracı alırken bayilerin elinde fazla araç yoktu orası ayrı konu tabi
Forumda da zaten benzinlimi dizelmi konusu bir ara hararetli bir şekilde tartışıldı o başlıkları incelerseniz 1.6 115 çiler ve 1.6 180 ciler fazla dahil olmamıştır tartışmalara.Forumun genelide 1.4 ve 1.3 zaten
Sonuç olarak donanımı enjoy plus düşünüyorsanız ve yılda km fazla olur derseniz 1.4 alın km az olur derseniz 1.6 115 alın
Bu arada benim ortalama yakıt tüketimi 8.4-8.5lt,kmde de 36.5 kuruş gibi bir değer hesaplamıştım bir ara sonra kredi kartının yanında peşin de vermeye başlayınca hesap karıştı ama 36.5 tan belki çok az düşmüştür bu değer bilemiyorum

tolgahan06 link' Alıntı:
müsadenizle birde şunu sormak istiyorum aracınızı denediniz mi kaç km hızı gördünüz araç 120 km hızı gördükten sonra motor bağırıyor mı yoksa rahat  mı acaba
benim araç 1.3 dizel olmasına rağmen 12-140 larda içeriden hiçbir ses duyulmuyor
bağırma ve ses yok yani hatta sitede 140 la giderken video da vardı

naplaser yılda ortalama 15000 km yapıyorum.olmazsa lpg li almak daha mı mantıklı olur acaba.benzinli araca bu devirde binmek  zor be dostum en azından bnm için.ama sizinde dediğiniz gibi bende konforlu donanımlı bi araca bineyim ama araç uçsun demiyorum en azından eski opelimdeki performansı görebileyim bu bana yeter.

performans beklemeyenler 115bg alın derim hem turbonun çıkaracagı sorunlarla karsılasmazsınız. ayrıca lpg 115 e mükemmel oluyor... gelecek ay garantim bitsin prins taktırıyorum direk...

Geri