T
tolgahan06
Bilgi Girilmemiş
Ynt: 1.6 115 bglik motora lpg
1.4t lara baya kişi taktırmış arkadaşlar
1.4t lara baya kişi taktırmış arkadaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne marka taktırdınız?Kaça taktırdınız?Zaten aklıma yatarsa ben giderim kendimi ağırlatmaya.cozgul link' Alıntı:Ben böle birini tanıyorum...
ama Ankarada Bir LPG firmasının sahibi... Hatta Ankarada OPAL Plazada (yetkili servis ) LPG montajı yapıyor... İstersen arayıp görüşeiblirsin hergün bir insignia ve astra ya ( turbolara ) montaj yapıyor..
Benim 1.4 Turbomada montajı bu arkadaş yaptı...
Kal gel dersen gelmez ama ziyaretine gidenleri iyi agırlar ))
Garanti veriyorlar mı? Mesela 100 000 km garanti verebiliyorlar mı? Subap erimesi sorunu çözülmüş mü? Araçta arıza lambası yanma riski var mı?Nasıl bir özellikleri var? Siz memnun musunuz?Kısacası şu konuyu ayrıntılarıyla bizlere bir anlatsanız? Vereceğiniz cevaplar nezdinde ustayı değil sizi ağırlayabilirim Söke'de.cozgul link' Alıntı:Benim aracım 1.4 turbo 140 hp sizinki ile farklı kit..
Ama kendisinden duyduğum 1.6 115 beygirler sorunsuz şekildem landi ve brc kullanıyorlar...
cozgul link' Alıntı:) seve seve
Arıza lambası yakmıyor.. bu aten yakıttan dolayı olan agrıza lambası fakir / zengin muhabbetindne ayar ile çözülüyor.. fakat depodaki yakıt ile ilgili astra j lerde ayrı bir muhabbet var tam teknik olarak bilemiyorum fakat sanırım yakıt eksilmeyip yol kadettikce tanınmayan yakıt tarzı bir sinyal geliyor beyine bu alette bagajda sah tarafta bir cihaz buaraya ek bir cihaz takılıyor.. oda LPG şamandırasına baglanıyor araç beyni hem benzin hem LPG yakıtının olduğunu anladığı için yakmıyor.. bu turbolarda var sizinkinde varmı bilmiyorum...
LPG km garantisi veren duymadım ben 2 yıl tabiki garantisi var... bir çok marka zaten lpg den kaynaklı motor sıkıntılarında kasko altına alıyor... Burak arkadaşımız zaten böle bir sorunda elini taşın altına koyuyur... Daha önceki aracımada o montaj yapmıştı.. ve bir sıkıntı olduğunda hiç bir yere kaçmadan çözdü gerekirse sıfır malzeme kullanılarak her tür fedakarlığı yaptı.. ( eski aracım astra j değildi... ) Subop erimesi magnezyum suboplarda olabilme riski var zaten o araçlara landi takıyorlar landininde bir anlaşması var opellle garanti anlamında.. fakat aracınızdaki subop magnezyummu yoksa çelikmi biliyormusunuz ? )) herkes bişi sölüyor.. şimdi bende burada bişi sölicem yenni tartışmalar teknik bilgiler havada uçacak... ben biliyorum benim aracımda orjinal çelik subop var... bu konuda kimseyle tartışmak veya başka muhabbete girmek istemiyorum..
Ben memnunum