1.6 115Hp Silkeleme Problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OGOKTAS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 1.6 115Hp Silkeleme Problemi

Şuna dikkat edin motor kompresyona binebileceği devürin üzerinde mi silkeliyor altında mı? Anlık tüketim ekranını açın gazı bıraktığınız zaman 0 tüketime düştüğü zaman mı yoksa düşmediği zaman mı silkeliyor. Yoksa bunlardan bağımsız mı? 3 4 5 dediğiniz için cut off ile ilgili diye düşünüyorum.

eketen link' Alıntı:
Şuna dikkat edin motor kompresyona binebileceği devürin üzerinde mi silkeliyor altında mı? Anlık tüketim ekranını açın gazı bıraktığınız zaman 0 tüketime düştüğü zaman mı yoksa düşmediği zaman mı silkeliyor. Yoksa bunlardan bağımsız mı? 3 4 5 dediğiniz için cut off ile ilgili diye düşünüyorum.

Gerçekten çok önemli bir noktaya değindiniz. Bunu ilk fırsatta kontrol edeceğim.

İlginize teşekkürler.

OGOKTAS link' Alıntı:
ևok çabuk harcadın bizi :) yalnızca vites geçişinde olsa ok. ama zaman zaman seyir halinde gaz pedalını bıraktığımda da yapıyor.

Eşimde aynı durumu hissetmiş ben söyleyince evet bende farkettim dedi. Eşim diye demiyorum bir çok şöförüm diye geçineni cebinden çıkartır. Evlenmeden önce 2005 Vectra'yı pert etmişliği vardır. Geçen kış Kartalkaya çıkarken bir tekere ben bir tekere o zincir takıyorduk, kendininkini bitirip bana yardıma geldi o derece :) ama zaman zamanda fantazim ben araç kullanırken ağızını sağlam bir koli bandıyla bantlamak olmuyor değil :)

Yeterki sorun benim ayarlayamamamdan olsun :)
o zaman ozdemır ben sana bır gun mısafırlığe geleyımde şu senın hatun benımkıne ehlıyet almada ıkna etsın ya arkadaş yalvara yalvara bı hal oldum artık ehlıyet al dıye  :( tırcılık yaptığım ıcın bazen  uzun yoldn gelınce hafta sonları hadı kocacım zonguldağa gıdelım demezmı kayınpedere tebı sınan o zaman pert oluyor

nanisa link' Alıntı:
o zaman ozdemır ben sana bır gun mısafırlığe geleyımde şu senın hatun benımkıne ehlıyet almada ıkna etsın ya arkadaş yalvara yalvara bı hal oldum artık ehlıyet al dıye  :( tırcılık yaptığım ıcın bazen  uzun yoldn gelınce hafta sonları hadı kocacım zonguldağa gıdelım demezmı kayınpedere tebı sınan o zaman pert oluyor

Gel buyur herzaman bekleriz. Ben Astra'yı kullanınca bizimkinin yüzü hemen asılıyor. Allah yardımcın olsun :)

OGOKTAS link' Alıntı:
Gel buyur herzaman bekleriz. Ben Astra'yı kullanınca bizimkinin yüzü hemen asılıyor. Allah yardımcın olsun :)
hayırlısıyla karabuke bı gıdıp gel bakalımda sonra bakarız aslında benm zamanımda olsaydı bende gelmek ısterdım hem orda albertxx ve arkadaşlarımla goruşurdum

nanisa link' Alıntı:
hayırlısıyla karabuke bı gıdıp gel bakalımda sonra bakarız aslında benm zamanımda olsaydı bende gelmek ısterdım hem orda albertxx ve arkadaşlarımla goruşurdum

ևok sağol.

Sağolsun Albertxx beni de davet etti ama bu sefer misafirlerim var. Kısmetse başka birzaman hep beraber bir Safranbolu turu yaparız.

OGOKTAS link' Alıntı:
ևok sağol.

Sağolsun Albertxx beni de davet etti ama bu sefer misafirlerim var. Kısmetse başka birzaman hep beraber bir Safranbolu turu yaparız.

bravoo

OGOKTAS link' Alıntı:
Gerçekten çok önemli bir noktaya değindiniz. Bunu ilk fırsatta kontrol edeceğim.

İlginize teşekkürler.

bravoo

merhaba, bende de aynı araç var, ben sıfır almıştım geçen sene. daha önce clio dizel kullanıyordum, iki ay arabasız kaldıktan sonra astramı alınca ilk olarak debriyaj farkını hissettim. ama hemen alıştım. kayınpederin mesleği şoförlük. petrol ofisinde akaryakıt kamyonu kullanıyor. daha önce de aygaz da çalışıyordu. benm araca ilk bindiğinde stop ettirdi ve bunun debriyajını ayarlat hatalı falan dedi ama normalmiş galiba astralarda. biraz devri aldırmak gerekiyo sanırım. araba 1400 kg olunca.. saygılar.

Vitesteki arabanın gaz kesmelerinde silkelemesinde debriyajı kullanım şekli etken olamaz. Araba sanki rolanti yolunu her kullanmak istediğinde silkeliyor.

Geri