- Konuyu Başlatan
Ynt: 1.6 115Hp Silkeleme Problemi
İlginize teşekkürler.
Emre Bey ( eketen ) bazı önemli noktalara değindi, bu kontrolleri de yaptıktan sonra gerekirse servise bir gösteririm.
Opele uzak değilim aslında şirket aracı olarak 2004 - 2007 arası 1.6 benzinli Astra 2007 - 2010 arası da 1.3cdti Astra kullandım. ( şirket aracı deyince ağır şartlar akla gelmesin kendi aracım gibi sadece km fazlaydı ) son 3-4 yıldır da Focus kullanıyorum Temmuz'da sıfırlandı.
Aracınızı güzel günlerde kullanmanızı dilerim.
kursatihtilali link' Alıntı:merhaba, bende de aynı araç var, ben sıfır almıştım geçen sene. daha önce clio dizel kullanıyordum, iki ay arabasız kaldıktan sonra astramı alınca ilk olarak debriyaj farkını hissettim. ama hemen alıştım. kayınpederin mesleği şoförlük. petrol ofisinde akaryakıt kamyonu kullanıyor. daha önce de aygaz da çalışıyordu. benm araca ilk bindiğinde stop ettirdi ve bunun debriyajını ayarlat hatalı falan dedi ama normalmiş galiba astralarda. biraz devri aldırmak gerekiyo sanırım. araba 1400 kg olunca.. saygılar.
İlginize teşekkürler.
Emre Bey ( eketen ) bazı önemli noktalara değindi, bu kontrolleri de yaptıktan sonra gerekirse servise bir gösteririm.
Opele uzak değilim aslında şirket aracı olarak 2004 - 2007 arası 1.6 benzinli Astra 2007 - 2010 arası da 1.3cdti Astra kullandım. ( şirket aracı deyince ağır şartlar akla gelmesin kendi aracım gibi sadece km fazlaydı ) son 3-4 yıldır da Focus kullanıyorum Temmuz'da sıfırlandı.
Aracınızı güzel günlerde kullanmanızı dilerim.