1.6 136 hp Astra CDTİ Test

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi benimdir vallahi,hele bi hoşuma giderdiki milleti virajda sıkıştırmak o arka sütçüler yoluydu heralde :D:D o arada güzel asılıyoduk...

basbasbasbas yapıyodum viraja dağru gelirken renkleri gidiyodu :) e utanıyolardıda giremiyecez yada giripte çıkamayacaz diye :D

ama aralarından bitanesi yok a.q. demişti :D

yav napıyon dinçer abi yav :):)

Yok emin oldum o deli kesin sensin :D:D Yaprak kavşağa 110'la gir 110'la çık abi denirmi lem?
Önceki civiclerin mi accordlarınmı yeni çıktığı zamanlardı galiba. Bizim eski şirketten (adal ya) 1-2 kişi gitmiş, anlatıyorlardı :kop::D
İyilik beyefendi, bıraktığın yerde duruyoruz. Haberler sende, tel müsayitmi?

ah sen benle teste çıkacaktınki,satış müdürü kullanır normalde mesai bitimi arabayı,adam bilem dediki ne oluyor bu arabanın lastiklerine yanak namına bişey kalmadı ???:)
ah type r olsaydı ya test arabası :)

yav meüsayit olmamı yav dinçer abi :)gerçi cevap geç kaldı :)

ah sen benle teste çıkacaktınki,satış müdürü kullanır normalde mesai bitimi arabayı,adam bilem dediki ne oluyor bu arabanın lastiklerine yanak namına bişey kalmadı ???:)
ah type r olsaydı ya test arabası :)

Senin gibi elemanım olsa ekmek teknem çöker benim be :D Bu kadar zulmedilir mi arabalara :D

Senin gibi elemanım olsa ekmek teknem çöker benim be :D Bu kadar zulmedilir mi arabalara :D
öyle dime ahmedim :D kaç kişiye araba köstüm,pardon sattım :):)

he bikaç kişide ters tepti,adamın biri gaç beygür bu yiğenim dorku kaç diye sorunca dedim bırak hacı abiyy asıl dedim sen gaza tam bas tam bas :D
adam dedi bizim oğlan patlar geberir bunla ben gidim ''me gaaa ne''alayım dedi :)

öyle dime ahmedim :D kaç kişiye araba köstüm,pardon sattım :):)

he bikaç kişide ters tepti,adamın biri gaç beygür bu yiğenim dorku kaç diye sorunca dedim bırak hacı abiyy asıl dedim sen gaza tam bas tam bas :D
adam dedi bizim oğlan patlar geberir bunla ben gidim ''me gaaa ne''alayım dedi :)

Patlar geberir bunla mı dedi :kop::kop::kop:

Benim peder beyde 1.3 arabaya binmemden dolayı ziyadesiyle mutlu, nasıl olsa araç gitmiyor ne yarışabiliyom ne bişey :rakir:
Yalnız Uno,Tipo,Palio,Combo,Millenium kasa Accent,Şahin gördüm mü iyi asılıyoz onlarla ahahahaha :D

Aracı bende test ettim. Motor gerçekten alt devrlerde çok başarılı ve sessiz.
Ancak videodaki arkadaş 70-80 i geçmeden rüzgar-lastik sesi v.s konusunda fikir sahibi olmuş :)
Maalesef yanlış bir fikre kapılmış.
Araçta motor ve şanzuman dışında bir değişiklik yok. Yani rüzgar, yol ve lastik sesi alıyor.

bu aracı test ettim veee;

2013 aralık çıkışlı cosmo 1.3 astra sı olan benim için; direksiyon daha yumuşak hareketle idare ediliyor ;) alt devirlerde ki ölülük tamamen bitmiş. yaldır yaldır gidyor. 6. vites iyi olmuş. özellikle yüksek süratte. aracın hızlanması ise bir harika olmuş. ben 160 km/h 'e kadar testte çıkabildim ve kısa sürede hiç zorlanmadan, zırt diye çıktı :D benim 1.3 dizelim güzel zira 1.6 alırsam kesin 3 güne ölürüm :D nasıl gidiyor yaw :D

harici yol tutuş, rüzgar sesi, iç mekan, düğmeler v.s aynı

Not: ecoflex cosmo sedan 1.6 dizel ile test sürüşü yaptım

Geri