Ynt: 1.6 136 hp beyaz sport hb ile tekrar aranızdayım arkadaşlar, eski dostlar
Hayirli olsun. Tekrar hosgeldiniz.
Hayirli olsun. Tekrar hosgeldiniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
selamlar hoşgeldin aramıza tekrar bende aslen izmirliyim ama tainim çıkması sebebiyle 2.5 senedir urfadayım emniyet caddesinde iş bankasında çalışıyorum bende komşuyuz yani hatta şuanda araban tam karşımda park halinde duruyor ismim caner uğra muhakkak yanıma görüşelimdinojasie link' Alıntı:arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. cok sagolun. eski dostları görmek bir harika. ama yeni arkadaşlarla beraber olmakta bir ayrı güzel olacak. forum hala cok güzel ve cok seviyeli. yöneticilerimize ve siz sayın uyelerimiz sayesinde tabi bunlar. emniyet caddesinde görmüşseniz aracı muhtemelen odur. cünkü evim emniyet caddesinde. ilk uzun yol deneyimimi buradan paylaşayım . 470 km yol. ortalama hız 120. genelde 128 de sabitledim ama ara ara 140-150 lere cıktım. otoban da yaptım bu denemeyi. ve arac yakıt tüketimi 5.5 lt/ 100 km . benim depoyu fullemem ile cıkardıgım sonuc 6.2 lt/ 100 km . bunun 70 km şehir ici arkadaşlar. yalnız bu degerler cok aldatıcı bilginiz olsun . arac sadece 480 km de şu anda .
merhaba. hocam muhakkak ugrarım. bende mehmet akif te norolojideyim. hatta bu aracın peşinatını senin bankadan cektigim kredi ile aldım. dolaylı yoldan bu arabada senin de katkın var o zaman 005hihih üst katta arkadaş vardı . emrah tı sanırım. bizim bi arkadaşın yakın tanıdıgı. onla tanışmıştık. o yardımcı olmuştu.ugrarım. senin de yolun duşerse ugra. beklerim. ama saglıklı bi şekilde inşallah yolun düşerFables link' Alıntı:selamlar hoşgeldin aramıza tekrar bende aslen izmirliyim ama tainim çıkması sebebiyle 2.5 senedir urfadayım emniyet caddesinde iş bankasında çalışıyorum bende komşuyuz yani hatta şuanda araban tam karşımda park halinde duruyor ismim caner uğra muhakkak yanıma görüşelim
Benim aracımda 400 km de.Hep sıkışık trafikte şehir içi kullanıldı.İlk defa şehir dışı uzun yol yapacağım.Araba hız sabitlemede kaç km hız/devirde en az yakıt tüketiyor?dinojasie link' Alıntı:arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. cok sagolun. eski dostları görmek bir harika. ama yeni arkadaşlarla beraber olmakta bir ayrı güzel olacak. forum hala cok güzel ve cok seviyeli. yöneticilerimize ve siz sayın uyelerimiz sayesinde tabi bunlar. emniyet caddesinde görmüşseniz aracı muhtemelen odur. cünkü evim emniyet caddesinde. ilk uzun yol deneyimimi buradan paylaşayım . 470 km yol. ortalama hız 120. genelde 128 de sabitledim ama ara ara 140-150 lere cıktım. otoban da yaptım bu denemeyi. ve arac yakıt tüketimi 5.5 lt/ 100 km . benim depoyu fullemem ile cıkardıgım sonuc 6.2 lt/ 100 km . bunun 70 km şehir ici arkadaşlar. yalnız bu degerler cok aldatıcı bilginiz olsun . arac sadece 480 km de şu anda .
dinojasie link' Alıntı:evet arkadaşlar ikinci uzun yol deneyimimi urfa adana otobanda gerçekleştirdim. 380 km yol . ortalama hız 128 km/sa. yakıt tüketimi 5.7 lt /100 km. klima acık 18 derecede 2 kademede. bilgilerinize. aracım artık 1000 km ye girdi. sanki bir yaşına girmiş gibi hissediyorum.