bi kadett gsi alıp 10 bin i ona harcasan emin ol bertone den çok çok daha iyi yürür. amacın eğlenmekse tam bi şaka makinesi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendi fikrimi söylemek isterim ki; şimdiki aracınızı satıp 2005-2007 model arası astra h (4kapılı hb)2.0 T (NET)olmanız çok daha yerinde bir karar olur..Arkasına da 1.3 cdti yapıştırırsınız(daha fena koyar millete ..Görünürde zaten standart astra H lardan farkı yok..Bu araç aynı zamanda oynamaya da müsait..Sonuçta Turbo takviyesi var...Ben yerinizde olsam o kadar para verip de max 30-40 hp ancak alabileceğiniz bir araç yerine hem model yükseltmiş olup hem de hem tasarım hem donanım almış olurum..Örn
Opel Astra 2.0 T Cosmo 2005 Model 33.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 132814885
Turbonun gözünü seveyim,piyasadaki 1.3 turbo dizeller bile daha iyi gidiyor gibi özellikle araçlar yüklüyken 1.6 100hp lik araç çekilmez hal alıyor,ben hız tutkunu filan değilim tabiri caizse yakıt fiyatlarının ve güvenliği ön planda tuttuğumdan otoyollarda 80 max 100km takılıyorum şehir içinde de son derece sakin kullanırım,tek istediğim lazım olduğunda kudurmaya hazır bir motordu aslında 2.0T motorlu vectra GTS de favorilerim arasında ama 2 3 yaşında bir araç bakıcaz bu aralar GTS de zor bu yaş ve düşük km konusunda