- Konuyu Başlatan
Erzincanlısın sanırım
24 Ayar Erzincan demişsin
Benim kardeşimde Erzincanlıyım çok heycanlıyım der
Evet Erzincanlıyım ama pekte heycanlı sayılmam Z20LET olsaydı belki biraz heycanlanabilirdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erzincanlısın sanırım
24 Ayar Erzincan demişsin
Benim kardeşimde Erzincanlıyım çok heycanlıyım der
Evet Erzincanlıyım ama pekte heycanlı sayılmam Z20LET olsaydı belki biraz heycanlanabilirdim
Erzincanlı birini burada bulacağımı hiç düşünmemiştim
C20LET heyacaldırır mı seni söküp vereyim motoru sana
Ne modifiyeler yapılıyor, olur tabiki, ama sadece masrafını düşünmeyin. Tüm yaptığınız işlemleri trafiğe işletmeniz gerekiyor. Bunun yanında bunları güzel bir şekilde yapabilecek iyi ustanız olmalı, aynı zamanda uğraşacak. Birde modifiye sonrasında bu araç yolda gidebilecek mi? yani Bertone alt takımı ile sizin alt takımınız aynı değildir, fren mesafesi, kavşaklardan geçeileme özellikleri tutmayacaktır. Adamlar Murat 131 e Şahin e turbo takmış, bunuda yaparlar eminim. Soru değer mi? Ona vereceğiniz masrafla daha başka şeyler yapılabilir düşüncesindeyim.
Aşağıdakiler görüntü olarak normal araç ama
Opel Astra 2.2 Sport 2002 Model 22.500 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 130864913
Opel Astra 2.0 T Sport 2005 Model 33.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 135801183
ilandaki astra h bende.Normal astra H lardan farklı olmadığı için İstediğinin aynısı oluyor.Tek yazılımla 170hp 250nm den 235-240hp 380-400nm ye ulaşabiliyorsun.1.6 astra g yi Z20 let e çevirmek gerçekten zahmetli.Tabi ruhsata işletmekte imkansız.
Madem 10.000 lira gibi bir bütçeniz var motor değiştirmek yerine
Headers-Komple Egzoz -Dereceli Egzantrik ve Egzantrik kasnakları - Chip tuning - Kutu içi bir performans filtre - Ayrıca Silindir kapağını işleyip- Port polish ve Blue Print yaparsan yaklaşık 40 hp güç alırsın buda bertone 2.0 t motordan farksız gelir sana emin ol ayrıca fren sistemlerini geliştirip kaliteli bir coilevır ve lastik takımıyla Audi s3 lere kafa tutarsın