1.6 edition yakıt

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 001
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 1.6 edition yakıt

Benimki şuan 2100 km de ,bi ara sincan-gölbaşı selametli köyü arası 80 liraya 270 km yol yapmıştım.Ortalama hız 32 km/h dı, ortalama tüketime baktım  6,2 veya 6,6 olması lazımdı hatırlamıyorum ,hesapladım 29 kuruş çıkmıştı,walla bende inanamadım :) :)

tff2525 link' Alıntı:
ben kışın 40 yazın 35 kuruş yakıyorum aynı modelle

1.6 edition hb benzinde 60 kuruş yakarken (11-13 litre arası) şimdi 27-28 civarı lpg ile ş içi.. şehir Kocaeli...
ş dışı 20 kuruş çok rahat bu fiyatlarla sanırım .. Bu aracın yakıtı azalmıyor benzinde bunu anladım 2 yıl bindim azalmayınca lpg yi bu kadar geç taktırdığıma bin pişmanım...
tavsiye ederim  steeringwheel

LPG kullananlar hiç mi sorun yasamadınız ? Burda da LPG 2,08 insanın taktırasi geliyor ama yeni arabaya da kıyılmıyor ...

Ynt:

Benim araba sedan 1.6 edition. şehir içinde ort biz 34 km yakut ise 7.6 gösteriyor. Sehirdisinda gecen gun mersin maraş arazi cc ile 100e sabitledim ortalama 5.5 gösterdi. Araç su anda bekledigimden iyi yakiyor. Sanirim  en azindan garanti bitene kadar LPG taktirmam böyle giderse. Hele ki benzin 4.58 devam ederse çok iyi. Bir önceki aracimda(punto) lpgden com agzim yandigi için astrama kiymak istemiyorum hemen. Yazik sifir arabaya.

Ynt: Ynt: Ynt: 1.6 edition yakıt

cihan seker link' Alıntı:
Sanirim ondandir hocam. Gerçi ben oldukça sakin kullaniyorum ve vites değiştirme işaretine uymaya calisiyorum. Benim araba sedan bu arada.
1.6 seda edition araclarda shıft gostergesı vıtes degıtırme ısaretı varmı?

Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: 1.6 edition yakıt

kozlulum67 link' Alıntı:
1.6 seda edition araclarda shıft gostergesı vıtes degıtırme ısaretı varmı?
Hocam ben eylül ayinda aldim araci. Benim aracta var.

ben bu ay aldım farketmedım ole bısey:) nasıl bısey bu meret nerde gorunuyo:)

nasıl ayarlıyosunuz?nerden goruyoruz:)

Ynt:

Sağ alt tarafta kendi cikiyor otomatik olarak shift yazisi

Geri