1.6 edition yakıt

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 001
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 1.6 edition yakıt

:( hayret ya.valla gormedıım ole bıyazı.tam olarak nerde üstadım?hız gostergeındemı?

kozlulum67 link' Alıntı:
:( hayret ya.valla gormedıım ole bıyazı.tam olarak nerde üstadım?hız gostergeındemı?

sağ en alt köşede:)

Kilometre sayacının orda çıkıyor. Sağında direk görürsünüz :)

Abiler : LPG taktirmakla takdirmamak arasındaki ince çizgide gidip geliyoruz . Yakıt tüketimim 6.5 ayda 1000 km yapacağız sizce takılmalı mı ? Astra LPG de ne tüketiyor hiç BI fikrim de yok yardımcı olursanız sevinirim ... questionnn

benim yakıt tüketimim senin ki gibi olsa benzinden vaz geçmem..

Ynt:

Hocam daha önce bir başlıkta okuduğum kadarıyla LPG % 20 veya 25 daha fazla yakıyor. Yani  benzinde 8 lt yakiyorsa 10 lt LPG tüketiyor. Valla benim de su anda şehiriçi ortalama 7.8. Ben bile en azından garanti bitene kadar tüp taktirmamayi düşünüyorum. Seninki gibi bir ortalamayla ben kesinlikle LPG düşünmedim. Hele ki benzin 4.38 iken. Tabi ki bu benim kişisel dusuncem.

İtiraf etmeliyim ki astra 115 hp 1.6 araçlar da diğerleri gibi yakıyor.  faocus 3 benzinliyi farklı tutmalı.

aynı yolu aynı yük ve aynı koşullarda test ettim, hızlar hep 90 dı

---------

astra sedan 115 hp 1.6 benzinli    5.8 litre

auris 2008 model  124 hp 1.6 benzin  5.8 litre

focus 3 12 bg 1.6 benzinli  5.2 litre

______  NOT: Depo ölçümü ışıktan ışıga  veya depoda görünen kadar ölçümde astra yol bilgisayarını tutmuyor. yol bil eksik gösteriyor. 6 lt civarı gerçek değer.

֖nceki aracım dizeldi tork değeri ve max torku verdiği devirler mükemmeldi.
LPG işi içime sinmiyor.
Hele de garantili opel araçlarda, cam modülü bozulsa lpg den derler.

bu yüzden 2 yıllık opel garantisi bitince gerekirse landi lpg taktırıp ekstra garanti sağlamayı düşünüyorum.

Hep focusa fazla yakar derler ama focus daha iyiymiş

Geri