1.6 Turbo insignia, 10 tl benzin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydut25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fakirsen öleceksin, arabaya bile binemezsin, ne yani 10 tl lik benzini 80 model reno12 ile alsa uygun mu oluyordu, mantık yanlış, bence konu insanları ötekileştirdiği, belirli bir zümreye hakaret içeridği için derhal kapatılmalı yada silinmelidir. Ben olsam öyle yapardım :(

fakirsen öleceksin, arabaya bile binemezsin, ne yani 10 tl lik benzini 80 model reno12 ile alsa uygun mu oluyordu, mantık yanlış, bence konu insanları ötekileştirdiği, belirli bir zümreye hakaret içeridği için derhal kapatılmalı yada silinmelidir. Ben olsam öyle yapardım :(

ne demek abi? ölüceksin yaşamayacaksın, 10 liralık alışveriş yapamazsın haddini bileceksin. komple boyalı arabaları muhtelif yerleri boyalı diye satan herifler bir insanı nasıl aşşağılarım diye kusur arayıp dururlar. Bu hareket para kazanma hırslarının onları nasıl nefretle dolu yaptığının icraate dökülmüş halidir. Benim de mizacım bu be abi, hep haksız yere ezilmeye çalışılanın yanında duruyorum, ortaya koyuyorum lafı alan alıyo, yanlış anlaşılmasın kimsenin parasında gözüm yoktur, 10 liralık benzin alıyo diye " binmeyeceksin kardeşim" denilmesine kızıyorum ben.

ne demek abi? ölüceksin yaşamayacaksın, 10 liralık alışveriş yapamazsın haddini bileceksin. komple boyalı arabaları muhtelif yerleri boyalı diye satan herifler bir insanı nasıl aşşağılarım diye kusur arayıp dururlar. Bu hareket para kazanma hırslarının onları nasıl nefretle dolu yaptığının icraate dökülmüş halidir. Benim de mizacım bu be abi, hep haksız yere ezilmeye çalışılanın yanında duruyorum, ortaya koyuyorum lafı alan alıyo, yanlış anlaşılmasın kimsenin parasında gözüm yoktur, 10 liralık benzin alıyo diye " binmeyeceksin kardeşim" denilmesine kızıyorum ben.

Duygu seli yaşanmış :D

Arkadaşım yanlış açıdan bakıyorsun.. Kimse kimseyi parası az diye aşşağlamıyor.. Boyundan büyük lüks tüketim merakının hoş durmadığından bahsediyoruz..

Adam 70.000 lik arabaya binip te nasıl ezilen oluyor bende onu anlamıyorum :D

Bak en yakın arkadaşım amerikada galericilik yapıyor şuan.. Adamlarda benzin ucuz arabalar ucuz.. ortalama 10.000 dolar geliri olan adamlar 15.000 dolarlık araçlarla geziyor diyor..

Yani maaşının 1.5 katı.. 4 bin dolar geliri olan Türk gurbetçilerinin altında ise 25-30.000 dolarlık aletler var diyor.. Mustanglar, Nisaan 370Z ler vs..

Ne demek istediğimi izah edebildim mi, bilmiyorum.. Kimse kimseyi ezmiyor , insanlar kendini komik duruma düşürüyor sadece..

Buda benden olsun Ahahhahaha:D "Aşşa inene kadar benzin parası yeter, sahile inip bi hava atayım :D "

http://www.youtube.com/watch?v=TEuiIAMrMLg

Son düzenleme:
benimde macır bir arkadaşım var astraya 5 tllik mazot aldığına şahit oldum araç full herhalde bir 50 bin tlsi vardır ayda en az 2 bin tl kıyafete harcar ama mazota geldi mi hep 5-10 tl alır:D

Arkadaslar onu dokuzu bilmem, arabaya biniyorsan sonuçlarına katlanacaksın. Araba yakıt koyama , sigortasına, muayenesine periyodik bakımlarına para bulama ondan sonra arabam var diye hava at. Olmaz arkadaslar. Bakımsız bir arac gelip size carpsa, aractakileri yaralasa ne diyeceksiniz. İcimizden kaç kişi o arabanın sahibine parası olmadıgi için "canın sağolsun" der. Kac kişi maddi hasarı sineye çeker. İste o nedenle arabaya binen sonuçlarına katlanacak diyorum. Ayrıca para, mal,mülk ve karizma konusu çok farklıdır. Aynı olsaydı o zaman "kıroya bak mercedese biniyor" denmezdi değil mi:-) Herkes bulunduğu yerin hakkını vermeli, orada egreti bir şekilde durmamalıdır.

Hep para hep para, derdiniz anlaşıldı :) Allahınız gözünüzü doyursun ne diyim, arada paradan daha çok insana değer veren bi galerici denk gelir diye düşünsem de, alayı aynı üzgünüm ki :) Hani 10 lira değil de 100 lira için o pompayı meşgul ediyor olsa iş değişiyor dendiğine göre, bu düpedüz paraya kölelik başka bişey değil. Bu dünyada herkese yeticek yer varken nedir ki bu hırs? Bırak elalem parası yettiği kadar binsin arabaya, ben daha 2 dakikanın üzerinde pompada vakit geçirdiğimi hatırlamıyorum 50 liralık benzin alsam bile 2dakikayı geçmiyor, işin aslı zaten cümlede belli oldu, insignia ile alakası yok, tüccarın satışına mani olacak kusurlu hareketlerden biri yapılmış, daha da yorum yapmama gerek kalmadı :D

Allah göstermesin ama gün gelip parasız biri aracına ağır bir hasar verirse o zaman da aynı düşüncede olacakmısın, yoksa "adamın cebinde parası yok ama arabaya biniyor" diye şikayette mı bulunacaksın

demekki 10 liralık benzin alınca depo full oluyor :) yada tüplü olabilir ki genelde az benzin çok gaz koyan insanlar çoğunlukta

demekki 10 liralık benzin alınca depo full oluyor :) yada tüplü olabilir ki genelde az benzin çok gaz koyan insanlar çoğunlukta

benim aracım 20 lira yarım depo benzin aldı. İbrahim şahit. hatta üstüne basa basa söyledim pompacıya hile yok değil mi sizin pompalarda diye. yok abi dedi. ama 20 tl'lik benzinle yarım depom dolu, keyiflendim. ;)

Nasıl Bahadır yaw, benim radar kasa 10 dk önce 30 TL lik maximum benzini ile kırmızıyı söndürdü söndürmesine ama yine yakmaya fırsat kolluyor. forever LPG, yoksa işimiz zor :D

Duygu seli yaşanmış :D

Arkadaşım yanlış açıdan bakıyorsun.. Kimse kimseyi parası az diye aşşağlamıyor.. Boyundan büyük lüks tüketim merakının hoş durmadığından bahsediyoruz..

Adam 70.000 lik arabaya binip te nasıl ezilen oluyor bende onu anlamıyorum :D

Bak en yakın arkadaşım amerikada galericilik yapıyor şuan.. Adamlarda benzin ucuz arabalar ucuz.. ortalama 10.000 dolar geliri olan adamlar 15.000 dolarlık araçlarla geziyor diyor..

Yani maaşının 1.5 katı.. 4 bin dolar geliri olan Türk gurbetçilerinin altında ise 25-30.000 dolarlık aletler var diyor.. Mustanglar, Nisaan 370Z ler vs..

Ne demek istediğimi izah edebildim mi, bilmiyorum.. Kimse kimseyi ezmiyor , insanlar kendini komik duruma düşürüyor sadece..

Buda benden olsun Ahahhahaha:D "Aşşa inene kadar benzin parası yeter, sahile inip bi hava atayım :D "

http://www.youtube.com/watch?v=TEuiIAMrMLg

dizel insignialar bile 70bin lira değil, ne kadar meraklısınız fiyat şişirmeye, ne kadar meraklısınız kelime oyununa, en iyisini siz bilip laf edicek adam arıyosunuz, bu olay bu kadar basit

Geri