Hasar kayıtlı darbeli, toplanmış aracı bana fiyat olarak mı veriyorsun?
Al problem
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...nia-2.0-cdti-edition-elegance-121032835/detay
Ne yapacaz şimdi ?? Ortalama bi rakam verdim geçtim 50-70 problem değil konu fiyat konusuda değil sonuç olarak avukatlığını yaptığın adam senin altındaki arabadan 4 tane alır. Mazlum felan değil senin avukatığınada ihtiyacı yok..
Akla uygun palavralar uydurulmaya başlanır, yok kazaya karışmasıymış bilmemneymiş, konunun neden açıldığı belli, güç yetmeyince insani duygular sömürülmeye yok kazaya sebebiyet yok şu yok bu, he tamam oldu Kaldı ki bahane olarak sunulan zincirleme kazada en ön plandaki suç unsuru takip mesafesidir, öndeki aracın her türlü hatasına rağmen takip mesafesi gibi bi kurala uyulsa kaza falan olmazdı, 6. araç olarak tarlaya uçmak da buna dahil olmalıdır.
dipnot : aylık zarardan bahsetmişken, onca insana iteklenen boyalı arabalara sayarız aramızda hesap kapanır
Arkadaşım lafı uzatmaya gerek yok, ben sana net konuşayım edebiyata da gerek yok.. 10 tl lik benzin alan bana göre eziktir. Dolmuşla gitisin nereye gidiyorsa..
Hele yüksek model üst segment araca 10 tl benzin alan misli misli eziktir..
Var mı başka sıkıntı?
Son düzenleme: