1.6 vectra c yi lpg bayarmı

emirhan1903

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar 1.6 vectra c almayı düşünüyorum.ve tüpte taktırıcam haliyle.tüplü 1.6 si olanlardan görüşlerini bekliyorum.iyi ve kötü yönleri nelerdir.alayımmı?kullananlar ne kadar memnun neyinden şikayetçi?

Son düzenleme:
ben yaklasık bır yıldır bunu dusunuyorum bazıları nedendır bılmem bu motorun bu kasayı kaldıradıgı gorusundeler ama kullanıcısından duymak lazım

ve sanırım bır yıl sonra alacagım kım ne derse desın

arkadasimda var, 1,6, benzinde 450 krs yakiyor. mantikli dusunecek olursak, 1.6 motor bu kasayi kaldiramadigi icin bu kadar fazla yakiyor. onun icin gaz da hic randiman alinmaz diye dusunuyorum, ama bir de kullananlarin agzindan duymak gerekir tabi. ama ben olsam sizin gibi dusunmezdim, o kasanin 2.2 sini al ve gaz tak. tadindan yenmez valla.

arkadasimda var, 1,6, benzinde 450 krs yakiyor. mantikli dusunecek olursak, 1.6 motor bu kasayi kaldiramadigi icin bu kadar fazla yakiyor. onun icin gaz da hic randiman alinmaz diye dusunuyorum, ama bir de kullananlarin agzindan duymak gerekir tabi. ama ben olsam sizin gibi dusunmezdim, o kasanin 2.2 sini al ve gaz tak. tadindan yenmez valla.

2.2 ninde vergisi 1800tl. yani 5 seneden fazla binmem zaten o paa 9000tl olucak bi vectra a parası. 1.6 nın vergisi 400tl.

en guzeli 2.2 mazotlu olan ve yanılmıyorsam 2.2 nin benzinlisi yok sadece dizel

en guzeli 2.2 mazotlu olan ve yanılmıyorsam 2.2 nin benzinlisi yok sadece dizel

Öncelikle, 2.2 benzinli en başından beri c kasalarda var, benim arabam da 2.2 benzinli.

o kasanin 2.2 sini al ve gaz tak. tadindan yenmez valla.

2.2 motorlar çok yakmıyor kesinlikle. Şehiriçinde 1.6 lara oranla birazcık fark oluyor ama uzun yolda avantaj oluyor buyuk hacim, kaldı ki bastıgınız zaman giden bir güç bulunuyor. Ama bu motorların az tercih edilmesinin nedeni, yukarıda da yazdıgı gibi vergi. Vergi insanın belini kırıyor. Her ay kenara 170-200 ytl arasında koymak anlamına geliyor.

Başlık konusuna gelirsek, abimde 1.6 ve tüplü var. Bence uygulanabilir, neticede ekonomik oluyor ve benzinli kullanıma göre performansta bir fark olmuyor, ben göremedim açıkcası, milisaniyelerle anlatılabilecek bir fark oluyordur belki. Vicdanınız el veriyorsa yaptırın,çünkü yapım aşamasında o motora yapılan işlemler insanın içini acıtıyor :)

dogru soyluyorsunuz, 2.2'nin vergi olayi icler acisi. size katiliyorum. ve ben 2.2 benzinli de cok gordum. hatta dizelini hic gormedim.

2.2 ecotecler direkt benzin enjeksiyonuna sahiptir bu nedenle uygun lpg kiti halen yok vergi dolayısıyle alan kişininde yakıtını çok düşüneceğini sanmıyorum kaldı ki 1.6dan çokda farklı değil yakıtı 2.2dtilar da oldukça ekonomik ancak trde sayılı

1.6 alıcaksan lpg taktırma derim,çünkü kasa ağırlığından dolayı verim alamazsın..benzinli bin derim şimdiden hayırlı olsun

Geri