1.6 vectra c yi lpg bayarmı

Vectra c 1.6 ya kasa ağır -geliyor denmesini anlamıyorum zaten 1000 kg altında araç yok gibi vectra da 1200 kg bu 200 kg bence ağırlıktan dolayı bir etki yapmaz çok yakmasının motorun yapısı ile ilgili olduğunu düşünüyorum ben 1 hafta önce vectra c 1.6 elegance aldım yol bilgisayarını resetledim ve denizli ilinin içinde bir hafta da 13 l/100 km yakıyo tabii bu değer baya fazla tüp taktırmakta yarar var servise sordum hiç bir zararı olmadığı gibi performansının da değişmeyeceğini söylediler...

Araca alışınca birazda sakin kullanımla şehir içinde 9-10 lt'ye düşer yakıtınız. Klimasız tabi, Kış aylarınında yakıta etkisi oluyor. Havalar ısınıncaya kadar deneyin derim lpg taktırmadan önce.

haftasonu ankaradan yeni satın aldım 2004 vectra c elegance 1,6(lpg) .
banada çok söylediler çekmiyo falan diye ama bence gayet güzel. önceki arabab da vectra b idi 2000 model 1,6 ankara konya yolunda şöförler cemiyetine gelmeden önce bi rampa var eski arabam bu yokuşta bayılırdı vectra c ile hız sabitleyici açık hiç gaza dokunmadan 120km hızla hız dahi değişmeden çıktı rampayı.
araç ik kalkışta birazcık cansız kalıyo hafif hareket ettikten sonra çok güzel tatminkar bi çekişi var.
idda ediyorum çekmez çekmiyo diyenler bence aracı kullanmamışlardır bile.

çeker o arabalar vatandaz aztranın seriliğini arıyor o araba da o da olmaz tabi

Geri