1.6 vectra c yi lpg bayarmı

Arkadaşlar 1.6 Vectra C nin ağırlığı nedir ki acaba? Bende 1.6 vectra comfort var gazdan son derece memnunum.Arabanın ağırlığına ek birde 40 lt tüp var %80 dolsa bide o kadar tüpün ağırlığı var yani.Ama bana göre gazdada benzine eşdeğer bi performans alıyorum..Eğer arabana çok biniyor isen zaten 1 senede kendi parasını çıkarıyor...Şehir içi 17 kuruş yakıyor..Beğenmezsen parasını çıkarınca söktürür satarsın...

Benim arabanın ağırlığınıda yanlış hatırlamıyor isem 1240 gibi bişeydi..bence tüp ideal abicim kim ne derse desin benzine o kadar para vermektense biraz performanstan kaybım olsa benim için bişey değişmez sonuçta memleketin yollarıda o kadar hıza uygun değil...

Ben 10 ay kullandım '04 vectra lpg ile ben söylemedikten sorna gazlı olduğunu anlayan olmadı. Tartarini taktırmıştım

Kilo farkı o kadar var mı bilmiyorum ama benim 2.2 elegance 1480 kg...Sadece motor ve otomatik şanzıman bu kadar fark yaratıyor demek (200 kg)

2 seneye yakındır kullanıyorum tyanali nin de dediği gibi lpg olduğınu söylemedikçe kimse farkına varmıyor.artı 1.6 motor dan alabileceğin benzin performansını lpg de alabileceğine inan.

Kilo farkı o kadar var mı bilmiyorum ama benim 2.2 elegance 1480 kg...Sadece motor ve otomatik şanzıman bu kadar fark yaratıyor demek (200 kg)
Ben ruhsata pek inanmadım, elegance comfort'dan daha ağır olması gerekir. Comfort sahibi bir arkadaş ruhsata bakarsa anlarız.

Geri