1.7 Corsama Chip yaptırdım!!!

Benzinli araç sahipleri benden çok bişey beklemesinler..Dizel o kadar çok meşgul ediyorki beni benzinliye ayıracak zamanım yok..1.3 lerede süper bi harita tutturdum..araç gerçekten ilginç bir performans sergiliyor..

Alper burdadamı buldun abi beni..(:

Benzinli araç sahipleri benden çok bişey beklemesinler..Dizel o kadar çok meşgul ediyorki beni benzinliye ayıracak zamanım yok..1.3 lerede süper bi harita tutturdum..araç gerçekten ilginç bir performans sergiliyor..

Alper burdadamı buldun abi beni..(:
Hiç Kaçırırmıyım Seni Mehmet :kop: Yeni Projeler Şoyle;

1-Daha Buyuk Bir İntercooller
2-Cooller İçin Tampon Modifiyesi
3-Chip Tunink
4-Switchli WasteGate Olayı Nası ? :D:D

Temizlikten Sonra AraBa Kendine Geldi Uçuyoruz Şuan Mehmet Ellerin Dert Görmesin ;);)

su 1.3 haritasini bi biz goremedik :(

mehmet abi
hani yok tu elinde 1.3 haritasi:mad:
kandırıyon mu yok sa beni, bak gelmiyim simdi yanina :), cuf cuf...

güzel bi güç elde edilmiş gerçekten.105 hp gayet güzel rakkamlar.tek kafama takılan basıncı nasıl 1.6 lara çıkardığınız 1.6 basınca corsanın pistonları dayanıyormu yaw.normal basıncı bildiğim 0,6 0,8 civarları.anlık olarakmı görüyosunuz merak ettim gerçekten gerçi fazla devir bandı olmadığı için dayanması mümkün ama bi açıklarsanız merak ettim yaw.

Son düzenleme:
Hiç Kaçırırmıyım Seni Mehmet :kop: Yeni Projeler Şoyle;

1-Daha Buyuk Bir İntercooller
2-Cooller İçin Tampon Modifiyesi
3-Chip Tunink
4-Switchli WasteGate Olayı Nası ? :D:D

büyük intercoolerı pek tavsiye etmiyorum coolerın litre hacmi büyüğüceği için gerisinde daha geç dolan bi turboya neden olucak.zaten dizelin devir bandı çok kısa olduğu için bence verim alamazsın.1950lerde dolan turbo artacak litre büyüklüğüne göre daha üst devirlere çıkıcak buda alt devirlerin iyice ölmesi demek.ama tabi görünüş olarak güzel olur ama ??

Usta 1.3 den ses var mı ? ne oldu harita falan kac bg desin şimdilik :)

büyük intercoolerı pek tavsiye etmiyorum coolerın litre hacmi büyüğüceği için gerisinde daha geç dolan bi turboya neden olucak.zaten dizelin devir bandı çok kısa olduğu için bence verim alamazsın.1950lerde dolan turbo artacak litre büyüklüğüne göre daha üst devirlere çıkıcak buda alt devirlerin iyice ölmesi demek.ama tabi görünüş olarak güzel olur ama ??

Aslında Bnmde Aklıma Takılan Bir Sorun bu Collerı buyutunce Turbonun buna tepkisi ne olur.belkide chipleyip turbo basıncını 1,5 bar seviyesine getirdigimiz zaman olabilir.

mehmet usta sana diyolar

bak guzel sorular sorulmus??:confused:

Geri