- Konuyu Başlatan
su püskürtmede alkol filan kullanıyorlar sanırım.bu yöntem daha sağlıklı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
su püskürtmede alkol filan kullanıyorlar sanırım.bu yöntem daha sağlıklı
yok abi direk çeşme suyuda kullananılıyor peki bu fanın linki var mı birde yağmurda deneme imkanın oldu mu bozulma falan olmadı dimi
2. Silecek motoru koyarak(Far yıkamalı depolu), insignia washer jet ile ilginç çözüm yapılabilir su ise.
onu bende düşündümde 1.3 corsanın kaput altında boş yer bulmak çok zor oil cach tankı bile zor yer buldum yer olsaydı çok ucuza işi kapatırdım
onu bende düşündümde 1.3 corsanın kaput altında boş yer bulmak çok zor oil cach tankı bile zor yer buldum yer olsaydı çok ucuza işi kapatırdım
Birde şöyle bir olay var.
Ablama Astra H Hb almıştık. Bende de Sedanı var. Kızın arabasında homurtu ve yol sesi var. Neyse bildiğin homurdanıyor araç. Yetkili servis çözemiyor. Önce normal dediler, dedim binin benim araca. Evet farklı. Neyse master techler vs. derken...
Ortaya çıkan: Opel amcam, intercoolerı daraltmış, davul gibi yapmış. Araba da ötüyor. Kuş serisi tayfanın çıkartmaya çalıştıkları ses gelmiş. Rahatsız ediyor resmen. Her neyse, açıklamaları da şu; eskisi genişti, daha çabuk deliniyordu da bu iyileştirmeymiş, zartmış, zurtmuş.
Desene dedim classic diye, kapı fitilerini çaldınız yetmemiş, intercoolerı da çalıyonuz, tabi ses yok.
Aklıma geldi, böyle de saçma bir anım var.
Birde şöyle bir olay var.
Ablama Astra H Hb almıştık. Bende de Sedanı var. Kızın arabasında homurtu ve yol sesi var. Neyse bildiğin homurdanıyor araç. Yetkili servis çözemiyor. Önce normal dediler, dedim binin benim araca. Evet farklı. Neyse master techler vs. derken...
Ortaya çıkan: Opel amcam, intercoolerı daraltmış, davul gibi yapmış. Araba da ötüyor. Kuş serisi tayfanın çıkartmaya çalıştıkları ses gelmiş. Rahatsız ediyor resmen. Her neyse, açıklamaları da şu; eskisi genişti, daha çabuk deliniyordu da bu iyileştirmeymiş, zartmış, zurtmuş.
Desene dedim classic diye, kapı fitilerini çaldınız yetmemiş, intercoolerı da çalıyonuz, tabi ses yok.
Aklıma geldi, böyle de saçma bir anım var.
sis farlarının olduğu bölümlerde illaki boşluk vardır.en ucuz yollu aklıma gelen tabi şeklide önemli şahin doğan gibi araçların su depolarından alınıp bide su motoru biraz hortum...
tek sorun su deposunun üzerine hortum takıp onu kolay doldurulabilecek bir noktaya uzatmak olur sanırım... ama hallolmucak birşeyde değil...