1.7 DTI modifiyesi??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Barthes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
insanla bi tuhaf anlayamıyorum hem az yaksın diye dizel alıyolar sonra motor tuning yaptırıcam diyo

1.3 Multijet dediğin gibi çok fazla tepki vermiyor Remap e..
1 depo ile 700 +-50 km gider iken modifikasyondan sonra gaza gelip biraz otoban fareliği yaptım 600 km yi zor gittim...Yanlız şimdi yeni motor performansını kullanıp düşük devirlerde sürüyorum..800-850 km gidiyor..Dehşet tork var çünkü 3.vitesle kasisde yavaşlayıp yarım gaz yaptığımda sanki 3 vitesli amerikan V8 leri gibi toparlıyor araba 100 km hıza kadar.Programlamayı ben yapıyorum beleş anlıcaan..

selcukreis035' Alıntı:
insanla bi tuhaf anlayamıyorum hem az yaksın diye dizel alıyolar sonra motor tuning yaptırıcam diyo

katılıyorum

Ne diyeyim videolarını bekliyoruz hızlanmalarını bakarsın biizde yaptırırız..

Dizel Modifikasyonu Hakkında..

Turbo Dizellerde Performans ekonomi getirir..Özellikle Commonrail lerde..Sen aracını güçlendir, Gazlarsan yakar Gazlamazsan Koklar..

ne diyim dile kolay +45 hp
turbo olmasa haytta inanmam ama doru diyosundur herhalde
merak ettim arabanı allah kaza bela vermesin.

selcukreis035' Alıntı:

anlamıyacak bi şey yok
teknoloji savaşları ilerledikçe hem ufak motorla hemde daha az yakıtla daha fazla güç elde etme isteği giderek artmakta bu durum tükenen petrol rezervleri ve yakıt fiyatlarının artmasıyla doğrudan alakalı fazla güç fazla yakıt demek değil artık

caxu' Alıntı:
anlamıyacak bi şey yok
teknoloji savaşları ilerledikçe hem ufak motorla hemde daha az yakıtla daha fazla güç elde etme isteği giderek artmakta bu durum tükenen petrol rezervleri ve yakıt fiyatlarının artmasıyla doğrudan alakalı fazla güç fazla yakıt demek değil artık

:good: :good:

selcukreis035' Alıntı:

Bir araç hem dizel hem yüksek performanslı olabilir, buna kısaca teknoloji diyoruz.Hele ki turbo dizellere geçildiğinden beri atmosferikten aşağı kalır yanları kalmadı.Hatta dizel performans arabaları bile çıkmaya başlayacak yakında.Mesela Grande Punto 1.9 JTDI +160Hp bir araç olacak...

Geri