1.7 DTI modifiyesi??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Barthes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mehmet Gazihan' Alıntı:
BMW 330 Dizeli çiple 250 Hp yapıp yarışa sokuyorlar..Speedpark da herkez o BMW yi konuşuyor..
Audi dtm de galiba dizelle yarıştı ve 1.lik aldı . Bmw ye chip fazla mudahale etmemiş olmalı standardı zaten 230 civarında. Bmw yeni dizel üretti 335d model süper bi motoru var...direk al cık parkura..

skyeye' Alıntı:
Pardon, neyi eline verdiniz GTI'ların ?

sanırım sanzımanı egsozu manıfoltu dındılı wermıstır elıne hızlanayım derken
gecelım bu ayakları beylerrrrrr

Bırakın beyler boş muhabbeti..Ordaki güç eğrisini görüyormusunuz..İş uzun oranlı bir şanzımana bakar..0-100 şimdilik 10-11 Sn..Bir astra şanzımanı kestirdim gözüme..Opelci ustam uyar diyor..Bide arabanın ağırlığı binyüz küsür diyor doğrumu ??

maverick35' Alıntı:
agırlık rugsatta yazar kardesım bı bak ıstersen yanında hp de yazar

Paşam 1190 diyor..ufacık arabanın neresi 1190..??

Mehmet Gazihan' Alıntı:
Bırakın beyler boş muhabbeti..Ordaki güç eğrisini görüyormusunuz..İş uzun oranlı bir şanzımana bakar..0-100 şimdilik 10-11 Sn..Bir astra şanzımanı kestirdim gözüme..Opelci ustam uyar diyor..Bide arabanın ağırlığı binyüz küsür diyor doğrumu ??

Benim teknik bilgine bir lafım yok, hatta mümkünse faydalanmak istiyorum :) .Benim yazdığım ve Maverick'in alıp kendine göre yorumladığı cümle sitede bu tip deyimler kullanmadığımızı belirtmek içindi...Bu konuda biraz dikkatli olmanı rica eder iyi forumlar dilerim...Malum, sitede bayan kullanıcılarımız da var ;).

Ben hatamı anladım..ve düzelttim..Alıntılar düzelmiyor malesef..Burda bizi izleyen sayısız opel master teknisyeni olduğunu bugün öğrendim..bundan sonra daha profesyonel bir performans sergileyeceğim..bu forumdan başka doğru düzgün opel forumu yok..

Geri