1. Geleneksel 17 Aralık İstanbul Buluşma Festivali Resim Video Paylaşım Başlığı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GNSpower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 1. Geleneksel 17 Aralık İstanbul Buluşma Festivali Resim Video Paylaşım Başlığı.

Hakikaten güzel bir buluşma idi.İlk defa sizlerlerle yüzyüze tanışma fırsatı buldum.Katılan bütün arkadaşlara teşekkürler ederim

Ynt: 1. Geleneksel 17 Aralık İstanbul Buluşma Festivali Resim Video Paylaşım Başlığı.

Gerçekten güzel bir buluşma oldu. Aslında ben hanımın aile ziyaretleri için her ay İstanbul'a geliyorum bir haftasonu ama uçakla geldiğim için ses edemiyorum buluşalım diye. (:

BiG_BOSS ® link' Alıntı:
yaw işte dizelin bu güzelliğini kıskanıyorum :)
canın mı sıkıldı atla arabaya git başka şehire dolaş dön oohh ne güzel :D

tam fotoları bakıp içimden geçirdiğim şeyi yazmışsın abi

gerçi canım sıkıldı vaktim varsa atlar yine giderim ama geri döndükten sonra içimde bir boşluk hissediyorum :)

esad J link' Alıntı:
[quote author=BiG_BOSS ® link=topic=3257.msg73122#msg73122 date=1324287112]

gerçi canım sıkıldı vaktim varsa atlar yine giderim ama geri döndükten sonra içimde bir boşluk hissediyorum :)
[/quote]

Bende genelde böyle ilginç bir hafiflik hissi oluyor. (:

GNSpower link' Alıntı:
Oo harika bir gezi olmuş Hakan Bey resimlerden belli. Ayrıca İzmir buluşmasını da dört gözle bekliyorum. Orda da güzel çekimler yaparız belgesel tadında. (:

ocak sonu olursa izmir buluşmasına bende gelirim ama otobüsle arabayı muşta bırakıp uçakla geliyorum ankaraya arabasız gelsemde kabul edermisiniz beni doğan abi  :D

GNSpower link' Alıntı:
[quote author=esad J link=topic=3257.msg73195#msg73195 date=1324305079]
[quote author=BiG_BOSS ® link=topic=3257.msg73122#msg73122 date=1324287112]

[/quote]

Bende genelde böyle ilginç bir hafiflik hissi oluyor. (:
[/quote]

aynı aynı :)

zaten forumu da o yüzden takip ediyorum tek başıma olmadığım hissi duyugularıma ket vuruyor :)

tolgahan06 link' Alıntı:
[quote author=GNSpower link=topic=3257.msg73119#msg73119 date=1324286608]
Oo harika bir gezi olmuş Hakan Bey resimlerden belli. Ayrıca İzmir buluşmasını da dört gözle bekliyorum. Orda da güzel çekimler yaparız belgesel tadında. (:

ocak sonu olursa izmir buluşmasına bende gelirim ama otobüsle arabayı muşta bırakıp uçakla geliyorum ankaraya arabasız gelsemde kabul edermisiniz beni doğan abi  :D
[/quote]

Ederiz kardeşim, sen yeter ki gel. Araba bahane muhabbet şahane yaparız. (:

GNSpower link' Alıntı:
[quote author=tolgahan06 link=topic=3257.msg73205#msg73205 date=1324305933]
[quote author=GNSpower link=topic=3257.msg73119#msg73119 date=1324286608]

[/quote]

Ederiz kardeşim, sen yeter ki gel. Araba bahane muhabbet şahane yaparız. (:
[/quote]

doğan abi ocak 20 ile şubat 2 arası her zaman uyar bana öle tabi abi maksat muhabbet olsun :)

BiG_BOSS ® link' Alıntı:
[quote author=GNSpower link=topic=3257.msg73194#msg73194 date=1324305016]
Gerçekten güzel bir buluşma oldu. Aslında ben hanımın aile ziyaretleri için her ay İstanbul'a geliyorum bir haftasonu ama uçakla geldiğim için ses edemiyorum buluşalım diye. (:

bu olmadı ama  general_Shame_on_you
sen geleceğin zaman haber et şu zaman müsait olurum diye. bizlere de uyan bir zamansa seni kapından alır kapına bırakır yine toplanırız
[/quote]

Sağolasın valla BigBoss. Aslında bende geldiğimde istiyorum sizlerle olayım ama arabasız buluşmaya gelmeye çekiniyordum. Ama arabalı arabasız fark etmiyor madem o zaman sevine sevine zaman yaratırım buluşmalar için. Alınmam da şart değil, İETT, metrobüs her türlü olanağı da kullanırım hani buluşmalara gelmek için. Bundan sonra hanım ailesini ben forum dostlarını ziyarete o zaman. (:

BiG_BOSS ® link' Alıntı:
boşver iett metrobüsü
nerden baksan 3 kişilik yer onlara kalsın :D :D

Uyandırma kimseyi, üstüne tek bilet basıyorum. ((:

Geri