1. Geleneksel 17 Aralık İstanbul Buluşma Festivali Resim Video Paylaşım Başlığı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GNSpower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 1. Geleneksel 17 Aralık İstanbul Buluşma Festivali Resim Video Paylaşım Başlığı.

TOGI link' Alıntı:
Hoşgeldin Doğan gözümüz yollarda kaldı walla  :)

Hoşbulduk abi, valla rüzgar gibi geçti film setinden çıkmış gibiyim, daha yeni kendime gelebiliyorum. (:

Ynt: 1. Geleneksel 17 Aralık İstanbul Buluşma Festivali Resim Video Paylaşım Başlığı.

Evet beyler fırında beklemiş, pek taze olmayan ama sıcak fotoğraflar burada ((:

dsc03628resize.jpg

dsc03632resize.jpg

dsc03636resize.jpg

dsc03630resize.jpg

Ve son olarak toplu fotoğrafımız. In ının.. (Duruşuma göbeğim toslasın e mi. Bir Allah'ın kulu da bana bakıp dememiş ki "Aga bu halin nedir?")  ((:

dsc03638resize.jpg

Video varmı Doğan..

çellocu link' Alıntı:
Video varmı Doğan..

Ender abi bir muhabbet videomuz var, o biraz büyük onu işleyerek küçülteyim buraya koyarım. Onun haricinde freneme videoları vardı onları zaten koydum.

GNSpower link' Alıntı:
[quote author=çellocu link=topic=3257.msg73090#msg73090 date=1324278934]
Video varmı Doğan..

Ender abi bir muhabbet videomuz var, o biraz büyük onu işleyerek küçülteyim buraya koyarım. Onun haricinde freneme videoları vardı onları zaten koydum.
[/quote]

Eyvalla Doğan ilk videoları seyrettim, onların haricinde varsa diye sormuştum. Mekan ve fotolar güzel olmuş..

çellocu link' Alıntı:
[quote author=GNSpower link=topic=3257.msg73092#msg73092 date=1324279289]
[quote author=çellocu link=topic=3257.msg73090#msg73090 date=1324278934]
Video varmı Doğan..

[/quote]

Eyvalla Doğan ilk videoları seyrettim, onların haricinde varsa diye sormuştum. Mekan ve fotolar güzel olmuş..
[/quote]

Valla güzeldi abi, kısmet olursa birde hepberaber büyük bir buluşma yapmak lazım. (:

doğan ab hoş geldin videolar ve resimler güzel eline sağlık.ama bi eksik var sanki yoksa bana mı öyle geliyo  005hihih

tolgahan06 link' Alıntı:
doğan ab hoş geldin videolar ve resimler güzel eline sağlık.ama bi eksik var sanki yoksa bana mı öyle geliyo  005hihih

Yok yok arka planda bir sürü kız var ama ben hepsini photoshopla temizledim, sana hususi göndereceğim onları ki rekabet olmasın, sadece sen gör kızları. ((:

tamam abi bundan sonra şifreli konuşalımda ergenekon şike derken bizide kız olayından içeri almasınlar  005hihih

tolgahan06 link' Alıntı:
tamam abi bundan sonra şifreli konuşalımda ergenekon şike derken bizide kız olayından içeri almasınlar  005hihih

Tamamdır T.06, ee pastalar pişiyor senin, ben çileklerini de koydum mu üstlerine, ee sen afiyet edersin hapır hupur. (:

Geri