yakında arabada kız arkadaşınla gezerken vay sen evli değilsin,veya yolda yürürken el ele tutuştun hani evlilik cüzdanın,kesecem cezayı olursak hiç şaşırmamak lazım...
olur bu gidişle..
olur bu gidişle..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
usta ole degıl o 1 promıl o cıkan 48 0.48 oluyo 1 de yanı 2 katı oluyo 1 promılde..
benım bıldıgım portkal ve lımonda alkol oldugu
hayır kardeşim bildiğiniz 48 promil alkol çıkmış ve o arada polisle biraz tartışır gibi olmuşlar polis; dua et 2 promil daha çıksa ehliyetine el koyardım demiş.
hatta başlığı değiştirip 2-3 defa üflemişler aynı sonuç çıkmış.
hala inanamıyorum olaya. eğer polisin elindeki alkolmetre bozuk değilse olay aynen böyle.
yakında arabada kız arkadaşınla gezerken vay sen evli değilsin,veya yolda yürürken el ele tutuştun hani evlilik cüzdanın,kesecem cezayı olursak hiç şaşırmamak lazım...
olur bu gidişle..
daha bunlar başlangıç, reformalar ile İran olacağız. Bir abimin eşi hostesdir, İran yasaklar ülkesi, Tahran seferi yapan THY uçağında o peçelerin altından çıkanları görseniz şaşırışınız diyorlar. Yasaklar yasaklar, Zeki ve Metin nin çocukluğumda çok güzel bir oyunu vardı aynı isimli tamda bu zamanı anlatmışlar, ilerimi gidiyoruz geri mi bilmiyorum.
Aynı zamanda yukarıdaki yasaklı ülkeler listesi ile ilgili, şuan ülkemizde zaten alkollü içkinin izin verilen yerler dışında 18 yaşından küçüklere satılması yasak. Ancak 22 den sonra satışına yasak getirilmesi, cami ve okulların bilmem kaç metre yakınında satılmasının yasaklanması, gibi uygulamaların gavur ellerde yapılan uygulamalar ile uzaktan yakından alakası yoktur. benim işletmem camiye 500m mesafede olduğundan kapatmak zorunda kalmamın Avrupa daki uygulanan reklam yasağı ile ne alakası var.
Neye inanmak istiyorsanız ona inanın ancak bunun AB uyumu ile uzaktan yakından alakası yok benzin fiyatlarını AB ye uydursunlar, vergi sistemini AB ye uydursunlar benim memleketimde alkole kadar çok sorun var.
Ben hala 24 saat içki satışı yapmayan ülkeyi bekliyorum, arap ülkesi ve İran olmasın lütfen...