10 Mayıs Pazar Ege bölgesi buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sapphire
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm sorumlusu olarak sanırım bu kararı sen vereceksin çağrı, herkeze sormayakalkarsan eğer kahvaltı+mangal olur veya ikiside olmaz. En güzeli tek kişinin karar vermesi böylece problem olmaz kimsede kırılmaz, işi olmayan gelir.

Ahmet Altınçubuk

Arkadaşlar bence kahvaltı yapalım ;)

Saat 11.00 da Bornova Kipa nın bahçesinde buluşup oradanda Çiçekliköy de bizim daha öncede sürekli gittiğimiz kahvaltı evine gidelim derim.Cidden güzel,uygun,büyük doğa ile içiçe bir bahçesi,araçlar içinde yeri ve hoş bir manzarası olan bir yer.Benim önerim bu yönde.Ee artık herkes gelir sanırım :)

Arkadaşlar bence kahvaltı yapalım ;)

Saat 11.00 da Bornova Kipa nın bahçesinde buluşup oradanda Çiçekliköy de bizim daha öncede sürekli gittiğimiz kahvaltı evine gidelim derim.Cidden güzel,uygun,büyük doğa ile içiçe bir bahçesi,araçlar içinde yeri ve hoş bir manzarası olan bir yer.Benim önerim bu yönde.Ee artık herkes gelir sanırım :)

çağrı oraya gidişimiz 12 olurki 12 de ancak öğle yemeği yenir ;) Kahvaltı olacaksa saati daha erkene alırsan iyi olur.

pazar kahvaltısı için uygun bi saat 12 :D biz gittiğimizde hep 12 gibi oluyor, oralar alışık o saatlere.. bi çok kahvaltı eden oluyor o saatlerde...

Bence saat 11 de hareket olsun, geç kalan zaten yeri bulur. Bir telefon numarası veririz bulamayan arar.

Ahmet Altınçubuk

Pazar günü için en ideal saat kahvaltı adına :)

Orda saat 3 te dahi kahvaltı yapıyor millet zaten oraya ben 9 da giden görmedim daha :D

O zaman 10 Mayıs Pazar saat 11'de kahvaltı yapmak üzere Çiçekliköy'e gidiyoruz..

Son liste ;

1.Sapphire(Cüneyt)+2
2.35KES52+?
3.metar+2
4.Ahmet Altınçubuk+1
5.umutkaragün +1

6.savaş + 2
7.canse89 ?
8.baycanbb(35BKF97)
9.Bekir + 1
10.m__sonmez+1
11. vladimir
12. selçuk senturk +1
13. uğurkuzu +-*/1

çağrı şu nick'i değiştir artık be :D:D:D

Dur hacı bi takalım sisteme gireriz orası kolay :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri