10 Mayıs Pazar Ege bölgesi buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sapphire
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kipa Bornova için tekrar geri dönmeyeceğim sizi Manisa yolu başlangıcı,kampüsün tam karşısında beklerim.

1 Mayıs günü Sütçüler civarı karşıdan gelen beyaz Vectra'nin sayısız selektörünü görmedin Umut aklıma gelmişken söyliyeyim:)

Orada uzun süreli beklemeye izin vermeyebilirler, Tugay girişini geçince biraz daha ileride benzinlik var orası daha iyi olur.

valla görmedim cüneyt abi, babamları almaya gitmiştik turgutluya, 1 mayıs akşamı döndük, sanırım sen izmirden geliyordun doğru mudur :D görmedim gerçekten de... şimdi arabayı da pedere verdim yazlığa gitti 10 gün ayrıyız bakalım yetişebilirse kendi arabamla gelirim yok gelmezler ise çağrı söfor olacak artık bize :D:D

Bornova Kipa arkadaşlar Manisa kavsagının az ilerisi Forum Bornovanın değil aman yanlış olmasın.

valla görmedim cüneyt abi, babamları almaya gitmiştik turgutluya, 1 mayıs akşamı döndük, sanırım sen izmirden geliyordun doğru mudur :D görmedim gerçekten de... şimdi arabayı da pedere verdim yazlığa gitti 10 gün ayrıyız bakalım yetişebilirse kendi arabamla gelirim yok gelmezler ise çağrı söfor olacak artık bize :D:D

Evet araba bakmaya gitmiştik,İzmirdeki olmadı dün Milas'tan aldık:)

cüneyt abi hayırdır ne arabası ? 200 merso da satılmadı halen değil mi?

şimdi baktım konuya abi.. öncelikle mersonun satılması için hayırlı olsun... sonra da yeni aldığın 99 kasa passat için hayırlı olsun diyorum... kazasız belasız..

listede herkes +1 falan yazıyor bunlar hanımlarında geleceğine işaret mi yoksa erkek erkeğe mi olunacak??

genelde hanımlar ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri