100bin km ustu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BayV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BayV

VIP Üye
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaslar 100bin km ustu j kasa 2012 2013 model arasi uzun sure binmek icin alinirmi 1.3 dizel olacak

benim aracım astra j 2017 model eski bir model için birşey diyemeyeceğim ama şimdilik ben menunum,fakat düşünürseniz 1,3 astra h 105 binde dizel manuel 2010 model aracım var 111.yıl seri full donanım ,onu satıyorum.satılık bölümünde ilanı var inceleyebilirsiniz.

alınır, neden alınmasın ki?
Bazilari 100binden sonraki araba bitik araba satamassin sonra elinde kalir masraf cikartir turbo degisirsin felan fklan diyorlar o yuzden biraz sormak isredim sizlere

mutlaka belli bir km olduğunda yıpranma olacaktır.doğal olarak ama temiz ve standartlara uygun kullanılmış ise araç normal bakımları yapılmışsa ve bundan eminseniz şimdi motorlar 1 milyon km ye kadar kullanılabiliyor. ama o km ye kadar aracın kaporta vb aksamı dökülür ses gelmeye başlar heryerinden bu sebeble motor ömründen çok km bu açıdan kaporta aksamının yıpranmışlığınıda gösteriyor.bunlar temiz ise ve aracın donanımı iyiyse 2 bin tl ye turbo değiştirmek sizi çok yormaz,çünkü aynı donanımdaki aracın 1yılık olanına 30 bin tl fazla verirsiniz en az,

İlanlara girip bakabilirseniz çoğu 100 bin üzeri araçlar. Dizeller zaten uzun metrajlar için tercih edilen motorlar.
Onu diyenler de haklı şöyle ki: Bakımsız, hor kullanışmış bir dize motor ilerleyen zamanlarda sizi üzebilir. Kullanım ve periyodik bakım noktasında titiz davranılmış bir dize ise sizi yarı yolda bırakmaz. Alacağınız arabayı iyi kontrol ettirin.

https://www.opelforum.net/threads/alinti-ikinci-el-arac-satin-alma-rehberi-v1-1.665/

• Beğen
Tepkiler: Cemil ve mskirca
Ben 2012 Model 1.3 CDTİ Sport aracımı 119bin km'de aldım.

Ben aracımı ilk sahibinden aldım. Aldığım arkadaş temiz titiz tüm bakımlarını yaptırmış ve açıkçası pek ilgisi yok gibi dursa da arabaya iyi bakmış birisiydi. Aracımda 6bin tl tramer kaydı var, geçen sene karlı yolda kaymış vurmuş ön kaput, sol çamurluk ve tampon değişmiş (Yetkili Servis). Açıkçası ne km'ye ne de tramere ve değişene takıldım :) çünkü gidip araca baktım kullandım ve kararımı verdim. Araç, koltuğuna oturup marşa bastığınız anda ne kadar temiz kullanıldığını belli ediyor. Öncesinde 4 ayrı araç gezdim hepsi astra j dizel 2011-2012 model ve hiçbiri içime sinmedi.

Yani kısacası, araç temiz kullanılıp şasesi yorulmamışsa, bakımları-değişimleri zamanında yapılmışsa, abartı tramer kaydı yoksa (6bin benim için makuldü :) ), km'ye çok takılmadan alınır derim.

İnşallah kafanıza yatan, içinize sinen bir araç bulur keyifle binersiniz :)

IMG-20170816-WA0005.webp20180612_144722.webp20170915_155418 (Medium).webp

Ben 2012 Model 1.3 CDTİ Sport aracımı 119bin km'de aldım.

Ben aracımı ilk sahibinden aldım. Aldığım arkadaş temiz titiz tüm bakımlarını yaptırmış ve açıkçası pek ilgisi yok gibi dursa da arabaya iyi bakmış birisiydi. Aracımda 6bin tl tramer kaydı var, geçen sene karlı yolda kaymış vurmuş ön kaput, sol çamurluk ve tampon değişmiş (Yetkili Servis). Açıkçası ne km'ye ne de tramere ve değişene takıldım :) çünkü gidip araca baktım kullandım ve kararımı verdim. Araç, koltuğuna oturup marşa bastığınız anda ne kadar temiz kullanıldığını belli ediyor. Öncesinde 4 ayrı araç gezdim hepsi astra j dizel 2011-2012 model ve hiçbiri içime sinmedi.

Yani kısacası, araç temiz kullanılıp şasesi yorulmamışsa, bakımları-değişimleri zamanında yapılmışsa, abartı tramer kaydı yoksa (6bin benim için makuldü :) ), km'ye çok takılmadan alınır derim.

İnşallah kafanıza yatan, içinize sinen bir araç bulur keyifle binersiniz :)

Ekli dosyayı görüntüle 978Ekli dosyayı görüntüle 977Ekli dosyayı görüntüle 976

Bilinçli tüketicinin hali başka oluyor.

• Beğen
Tepkiler: mskirca
Bir arac aldim expertize goturdum bende de hasar kayitli 7 binlira sag kapi boyali sol camurluk boyali sol arka kapi boyali diger kalan boyalarda surtmelerden dolayi vs expertize goturdum expertiz moturun yuzde 95 oldugunu iyi durumda dedi ama aracta anlamadigimiz birsey var dedi cok aniden 5. Viteste birden hizlanmasi var bu sebebi nedir araci aldim bu arada

---- Seri mesaj engellendi. Mesajlar birleştirildi. (Opel Forum) ----

Bir arac aldim expertize goturdum bende de hasar kayitli 7 binlira sag kapi boyali sol camurluk boyali sol arka kapi boyali diger kalan boyalarda surtmelerden dolayi vs expertize goturdum expertiz moturun yuzde 95 oldugunu iyi durumda dedi ama aracta anlamadigimiz birsey var dedi cok aniden 5. Viteste birden hizlanmasi var bu sebebi nedir araci aldim bu arada

Son düzenleme:
İstoc'a gidin, 2CR Performance firmasını bulun, Ümit Bağıran'a Siirt'ten Yunus Emre'nin selamı var deyin, aracınıza detaylı diyagnostik yapar, aracın durumunu da sorununuzu da nokta atış tespit eder, sonucunu bizimle de paylaşın ama

Geri