Arkadaslar 100bin km ustu j kasa 2012 2013 model arasi uzun sure binmek icin alinirmi 1.3 dizel olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alınır, neden alınmasın ki?Arkadaslar 100bin km ustu j kasa 2012 2013 model arasi uzun sure binmek icin alinirmi 1.3 dizel olacak
Bazilari 100binden sonraki araba bitik araba satamassin sonra elinde kalir masraf cikartir turbo degisirsin felan fklan diyorlar o yuzden biraz sormak isredim sizlerealınır, neden alınmasın ki?
Ben 2012 Model 1.3 CDTİ Sport aracımı 119bin km'de aldım.
Ben aracımı ilk sahibinden aldım. Aldığım arkadaş temiz titiz tüm bakımlarını yaptırmış ve açıkçası pek ilgisi yok gibi dursa da arabaya iyi bakmış birisiydi. Aracımda 6bin tl tramer kaydı var, geçen sene karlı yolda kaymış vurmuş ön kaput, sol çamurluk ve tampon değişmiş (Yetkili Servis). Açıkçası ne km'ye ne de tramere ve değişene takıldım çünkü gidip araca baktım kullandım ve kararımı verdim. Araç, koltuğuna oturup marşa bastığınız anda ne kadar temiz kullanıldığını belli ediyor. Öncesinde 4 ayrı araç gezdim hepsi astra j dizel 2011-2012 model ve hiçbiri içime sinmedi.
Yani kısacası, araç temiz kullanılıp şasesi yorulmamışsa, bakımları-değişimleri zamanında yapılmışsa, abartı tramer kaydı yoksa (6bin benim için makuldü ), km'ye çok takılmadan alınır derim.
İnşallah kafanıza yatan, içinize sinen bir araç bulur keyifle binersiniz
Ekli dosyayı görüntüle 978Ekli dosyayı görüntüle 977Ekli dosyayı görüntüle 976