100bin km ustu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BayV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mut
İstoc'a gidin, 2CR Performance firmasını bulun, Ümit Bağıran'a Siirt'ten Yunus Emre'nin selamı var deyin, aracınıza detaylı diyagnostik yapar, aracın durumunu da sorununuzu da nokta atış tespit eder, sonucunu bizimle de paylaşın ama
Firsat bulunca gidecegim ilk zamanda

Arkadaslar 100bin km ustu j kasa 2012 2013 model arasi uzun sure binmek icin alinirmi 1.3 dizel olacak

1, 6 dizel olsa daha iyi olur, hele 6 viteslisi. Tabii km den ziyade aracın sağlığı ve bakımı , kazalı olmaması daha önemli. Önceki aracımı 0 km alıp 265-270 bin km de sattım Turbosu da motoru da gayet iyiydi. Çünkü servis bakımlı kazasız boyasızdı.. Böyle ilk sahibinden temiz bulabilirseniz kaçırmayın derim.

1, 6 dizel olsa daha iyi olur, hele 6 viteslisi. Tabii km den ziyade aracın sağlığı ve bakımı , kazalı olmaması daha önemli. Önceki aracımı 0 km alıp 265-270 bin km de sattım Turbosu da motoru da gayet iyiydi. Çünkü servis bakımlı kazasız boyasızdı.. Böyle ilk sahibinden temiz bulabilirseniz kaçırmayın derim.

Artik aldik bakalim araci aldigimda saniyeye gittim 4 disk 4 balata on takim salincaklari rot baslari burclar triger zinciri yag hava polen mazot filtresi bunlari degistirdim

Artik aldik bakalim araci aldigimda saniyeye gittim 4 disk 4 balata on takim salincaklari rot baslari burclar triger zinciri yag hava polen mazot filtresi bunlari degistirdim
O zaman siz şu yazıya da bir göz gezdirin.

---- Seri mesaj engellendi. Mesajlar birleştirildi. (Opel Forum) ----

https://www.opelforum.net/threads/ikinci-el-bakim-rehberi-1-iyilestirme.703/

Son düzenleme:
O zaman siz şu yazıya da bir göz gezdirin.

---- Seri mesaj engellendi. Mesajlar birleştirildi. (Opel Forum) ----

Bunlarin cogunu yaptirmadim
Gaz kelebeği, rölanti valfi, emme manifoldu, egr ve map-maf sensörleri temizliği buji enjoktorler suan arabada bi sikinti yok gibi ama birsey olurmu bilmiyorum

İmkân buldukça yaptırmanizda fayda var, önleyici bakım kapsamında [emoji6]

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam neden alınmasın. hele ki 1.3 multijet gibi sağlam bir motor. eğer bakımları düzgün yapılmışsa 1 milyon km si var bu motorun. mesela ben aracımı sıfır aldım ve komple servis bakımlı 78 binde. kaldı 22 bini 100 bine. şimdi benim aracım neden alınmasın? ön yargılardan kurtulmak lazım. Türkiye de araba piyasasının önündeki en büyük ön yargılardan biridir 100 bin km olayı ve işi bilenler için iyidir aslında. neden derseniz 100 bin km geçti diye alım yavaşlar veo arabanın fiyatı diğerlerine nazaran biraz daha düşük olur. almak isteyen bilen insanlar daha rahat alır..

Geri