9 Mar 2007 #11 dragon Editör Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Tem 2006 Mesajlar 4,695 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 Siteyi ziyaret et isotta' Alıntı: valla ya mangal yapalım diyenler ortada yok yoksa biz kartepeye gidiyorduk değilmi yavuz:good: Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle Cenkercim :good: Mustafa abi gelmiyormu?
isotta' Alıntı: valla ya mangal yapalım diyenler ortada yok yoksa biz kartepeye gidiyorduk değilmi yavuz:good: Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle Cenkercim :good: Mustafa abi gelmiyormu?
9 Mar 2007 #12 KA®ANLIK Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Tem 2006 Mesajlar 2,032 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Siteyi ziyaret et AKŞAM saatleri diye konuşulurken, bütün güne yaymak da bi başka oluyor organizasyonu heee :}
9 Mar 2007 Konuyu Başlatan #13 G GSİ Organizasyon Sorumlusu Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Ağu 2006 Mesajlar 266 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 53 Siteyi ziyaret et dragon' Alıntı: Hayırdır? Cenker ne iş ya Genişletmek için tıkla ... bakacaz artık yavuz mae 43 e kardes geliyor olabilir.:good: muharrem haber bekliyorum senden,desene pazar gsi show var
dragon' Alıntı: Hayırdır? Cenker ne iş ya Genişletmek için tıkla ... bakacaz artık yavuz mae 43 e kardes geliyor olabilir.:good: muharrem haber bekliyorum senden,desene pazar gsi show var
9 Mar 2007 Konuyu Başlatan #14 G GSİ Organizasyon Sorumlusu Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Ağu 2006 Mesajlar 266 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 53 Siteyi ziyaret et KA®ANLIK' Alıntı: AKŞAM saatleri diye konuşulurken, bütün güne yaymak da bi başka oluyor organizasyonu heee :} Genişletmek için tıkla ... biz aksama kadar ordayız engin gecen sefer erken kalktık ama bu sefer otururuz 18-19 a kadar.corsa-N sizide bekliyoruz kardesim..:good: engin gelmeyen ne olsun
KA®ANLIK' Alıntı: AKŞAM saatleri diye konuşulurken, bütün güne yaymak da bi başka oluyor organizasyonu heee :} Genişletmek için tıkla ... biz aksama kadar ordayız engin gecen sefer erken kalktık ama bu sefer otururuz 18-19 a kadar.corsa-N sizide bekliyoruz kardesim..:good: engin gelmeyen ne olsun
9 Mar 2007 #15 aga78 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 7 Eyl 2006 Mesajlar 2,698 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 46 Siteyi ziyaret et isotta' Alıntı: bakacaz artık yavuz mae 43 e kardes geliyor olabilir.:good: muharrem haber bekliyorum senden,desene pazar gsi show var Genişletmek için tıkla ... abi üstünde 2.0 gsi felan yazıyor ama ben anlamam baklım neciymiş eksantirik sensörümü ne yokmuş
isotta' Alıntı: bakacaz artık yavuz mae 43 e kardes geliyor olabilir.:good: muharrem haber bekliyorum senden,desene pazar gsi show var Genişletmek için tıkla ... abi üstünde 2.0 gsi felan yazıyor ama ben anlamam baklım neciymiş eksantirik sensörümü ne yokmuş
9 Mar 2007 #16 Mehmet Gazihan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Ocak 2007 Mesajlar 1,981 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 43 www.chiptuning.com.tr Gelcemmm...Yeni tasarımım çuff valve yi deneris ömerli yollarında..
9 Mar 2007 #17 ceren Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Şub 2007 Mesajlar 341 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et ben çalışıyorum hemde 16 sa bol eğlenceler arkadaşlar
10 Mar 2007 #18 aga78 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 7 Eyl 2006 Mesajlar 2,698 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 46 Siteyi ziyaret et yaw agalar bide kartingmi yapsak yemekten sonra nasıl olur bu arada gelirsem ki yazarım beni biri yol üstünden alsın lütfen yaya gelinmez okadar bi yapalım dedik hala bekliyoz tamam 55 kğ im ama geçmem sizi
yaw agalar bide kartingmi yapsak yemekten sonra nasıl olur bu arada gelirsem ki yazarım beni biri yol üstünden alsın lütfen yaya gelinmez okadar bi yapalım dedik hala bekliyoz tamam 55 kğ im ama geçmem sizi
10 Mar 2007 #19 Kunteper Canavarı Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Ağu 2006 Mesajlar 5,146 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et aga78' Alıntı: yaw agalar bide kartingmi yapsak yemekten sonra nasıl olur bu arada gelirsem ki yazarım beni biri yol üstünden alsın lütfen yaya gelinmez okadar bi yapalım dedik hala bekliyoz tamam 55 kğ im ama geçmem sizi Genişletmek için tıkla ... alırız tabi abi ayıp ediyorsun...
aga78' Alıntı: yaw agalar bide kartingmi yapsak yemekten sonra nasıl olur bu arada gelirsem ki yazarım beni biri yol üstünden alsın lütfen yaya gelinmez okadar bi yapalım dedik hala bekliyoz tamam 55 kğ im ama geçmem sizi Genişletmek için tıkla ... alırız tabi abi ayıp ediyorsun...
10 Mar 2007 #20 aga78 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 7 Eyl 2006 Mesajlar 2,698 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 46 Siteyi ziyaret et sabah isotta (cenker abi ) ararım beni yol üstü biyerden alırsınız kimin aracını begenirsem ona binerim hee
sabah isotta (cenker abi ) ararım beni yol üstü biyerden alırsınız kimin aracını begenirsem ona binerim hee