23 Mart Pazar - İstanbul Buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 23 Mart Pazar - İstanbul Buluşması

DarthWider link' Alıntı:
Harbi rus tankı, benim arkadaşta vardı universite yıllarında guneş gözlukleri takip çıstak çıstak müzikler çalıp kendi çapımızda kızlara hava yapıyorduk. 5 yil boyunca kız arkadaşım olmadı :D
kerem bende bunu bıldığım ıcın evlendikten sonra aldım ladayı  :D :D

Gelemdgıme cok uzuldum yahuu bu meslek yedı bıtırdı bızı kafamızı kasıyamıyoruz sagolsunlar bugun malum cok sıkıntılı ve yogun bır gundu hala calısıyrorum

CALİBRA BG link' Alıntı:
emırgan dan 1saat40 da geldım allah ne verdıyse yuklendım rus tankına kızgınkırbac
Yav sinan kardeşim dünün zaten tek olumsuz yönü senin tankın başına gelen işti. Akşam akşam üzüldük, tekrar geçmiş olsun. şöyle düşünmek lazım senin alacağın 1.6 dizelin sadakası olmuş olsun. tekrar geçmiş olsun. Araçlar ayrıldıktan sonrasını görmedim, hanginizde hasar daha fazlaydı. Seninki lakabını(rus tankı) hak eden davranış sergilemiş ve 301 i halletmiş mi yoksa tırt mı çıktı senin ki  005hihih

CALİBRA BG link' Alıntı:
basmak ne kellıme uçtum uçtum camlıca gışelerınden gırdım otobana en son suratım 198 km hıza çıktım ama 180 den aşağıda hıc ınmedım sol şerıtı bı kapattım Adapazarı gişelerine kadar allah ne verdıyse hatta yoldada bır kactane pejo 301 gctım mert  :D
Rus tankıyla o hızı yaptıysan ben boşa biniyorum astraya sinan  kahka536

Dostlarım, kardeşlerim, abilerim. Resimler az sonra geliyor.

İmza:

Tadilat kurbanı moderatörünüz Doğan. )):

GNSpower link' Alıntı:
Dostlarım, kardeşlerim, abilerim. Resimler az sonra geliyor.

İmza:

Tadilat kurbanı moderatörünüz Doğan. )):
14alkiss 14alkiss

DarthWider link' Alıntı:
Artık 1 dana keseriz :)

Yahu ne yemişsin Keremcim, 2 tane Platinium bir tane de Gold kart anca yetti. Arabayı da rehin istediler. (((:

Yani öyle ufacık danacık falan bilmiyorum, belki küçük bir sürüyü mangalize edersek ancak duygusal olarak toparlanabilirim. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Yahu ne yemişsin Keremcim, 2 tane Platinium bir tane de Gold kart anca yetti. Arabayı da rehin istediler. (((:

Yani öyle ufacık danacık falan bilmiyorum, belki küçük bir sürüyü mangalize edersek ancak duygusal olarak toparlanabilirim. ((:

Ya işte anlamadım bende, köşklerde felan buluşunca insan yemek yerken coşuyor tabi :) artık bi köyü komple kapatıcaz Doğan, köyün bütün sürüsünü, rızkını yeriz :)

DarthWider link' Alıntı:
Ya işte anlamadım bende, köşklerde felan buluşunca insan yemek yerken coşuyor tabi :) artık bi köyü komple kapatıcaz Doğan, köyün bütün sürüsünü, rızkını yeriz :)

Taşınsınlar artık o köyden, salata yapmak için çayırdaki otları bile yolarız. ((:

Doğan Bey,resimleri istiyoruz sayın organizatörüm  okkk

Geri