ben okeyim o zaman en kötü ihtimal cmrtesi gece 2 de cıkalım güneşin doguşunu dagdan izliyelimfantezi yapcaz desene cağri ne dıcek acaba bu konuya...memo ztn bgun gıdıoz desek gelır=)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben okeyim o zaman en kötü ihtimal cmrtesi gece 2 de cıkalım güneşin doguşunu dagdan izliyelimfantezi yapcaz desene cağri ne dıcek acaba bu konuya...memo ztn bgun gıdıoz desek gelır=)
abi benim zincirim yok takmakta istemiyorum işallah yollar iyi olur yoksa teleferiğe talimBu sabah itibarı ile Bursada serin ve açık bir hava var, sıcaklık 3 derece civarı öglene dogru 6-7 dereceyi bulur ,Uludag yolu açık, son dakika değişikliği olmassa Milli Park girişine kadar zincirsiz çıkış mümkün görünüyor,Milli parktan sonra kış lastiği ile devam edilebilinir ama yaz lastiği zincir isteyecektir.Duruma göre bakacagiz artık,şartlar uygun olursa Sarıalana kadar zincirsizde çıkabiliriz.Bugun/gece ve yarın yogun kar yağışı olmassa yol durumu bu şekilde arkadaşlar.Meteoroloji de kar yağisi öngörmemiş, sanırım hafta sonu serin ama açık bir hava olacak.
Gelecek arkadaşlar ;
- Atkı,Bere,Eldiven üçlüsü
- Kışlık Bot
- Sıkı giyinmeyi unutmayın,Polar giymenin tam zamanı ( -7 derece normal sıcaklık)
- Güneş Gözlüğü (gözleri hassas olanlar ve sürücüler unutmasın )
abi benim zincirim yok takmakta istemiyorum işallah yollar iyi olur yoksa teleferiğe talim
Evet nasıl bulucaz servisin yerini