Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bugun gercekten cok guzeldi. cikista ve iniste zincir takmadik ancak iniste bir iki drift ve yanlama maceramiz oldu corsa b gsi ile dikkatli olmak gerekiyor. bir de sarialanda drift show olayina giristik ufak bi opusme oldu cagricimin sayesinde opeller arasinda. meraketmeyin hem oteller bolgesinden hem de sarialandaki driftlerden bol bool foto ve video var. opusme dahil
ewe yeni girdim.. ist kafilesi yola çıktı saat 5 gibi.. izmir kafilesiyle şimdi ayrıldık onlarda 6.30 gibi yola çıktılar.. bgn zincir takıp sökmeyi öğredik izmir grubuyla ibrahim abi tek tabanca yola çıktı nereye gittiği mechul corsa gsi ile ist grubunun otobüs şoförüne çok çok ayrıca slmlar gerçekten üzüldüm arkadaşlar yukarı çıkmamasına.. neyse sağlık olsun.. güzel bi org oldu..
Süper bir gündü gerçekten, buraya kadar gelen İstanbul ve İzmirli arkadaşlara teşekkürler, umarım onlari bekledikleri gibi agirlayabilmişizdir.Tam rakamı bilmiyorum ama 50-60 kişi civarında olduk sanırım, büyük çogunlugu istanbul ekibi ve aileleri oluşturdu.Hava ve yol şartları biraz zorlu olsada güzel bir gün geçirdik.Herkesin makinalarında bir dolu resim var, artık nasıl yükleriz bilemiyorum