11 Şubat ÇARŞAMBA mangal buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
birgünde şu buluşma işini mardin de yapsanız olmaz mı yaww :( adamı kıskandırmak için mi yapıyorsunuz :)

Biz var ya bu Mangal ekibiyle

Kendin pişir kendin ye açsak köşeyi döneriz

Yalnız Serkan'ı Marke etmek gerekiyor (O görev de bana ait)

tebrikleroi6.gif

(Tekrar olacak ama Arka Sayfada kalmıştı. Tekrar da olsa bir kez daha teşekkürler)

Bu güzel organizasyon ortamını oluşturan; Yavuz ve Oktay'ı
Mangal konusunda; Ergin, Yavuz ve Ümit'i
Ortamın jokeri; Serkan'ı
Her yere yetişen; Musa'yı
Ortama büyüklük ve ağbilik yapan; Cengiz'i
Muhabeti, neşeyi yaratan; Melii'yi
Ortamda tek fotoğraf makinesi olan ve her yere yetişen; Osman'ı

Ve ve ve

Bu güzel ortamı renklendiren tüm Opelim.Net'çileri can-ı gönülden TEBRİK EDİYORUM

Bu ortamın oluşmasına imkan sağlayan OPELİM.NET Yönetimine de TEŞEKKÜR EDİYORUM

İyi ki varsın OPELİM.NET

Davetimize katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.Yağmur,kar,çamur gönüllerde olmasın yeter! Kötü hava şartları bize ne zaman engel olabildiki dün olsun? ;) 3 gün arayla mangal yakmak AKLA AYKIRI değilmiş,öğrenmiş olduk!! En yakın zamanda 4 mangallı buluşmada görüşmek üzere ;)

her mesajın başında bana karşı yapılan iltifatlara, teşekkürler için... Varolun Abilerim Kardeşlerim:) beni ne kadar sevdiğinizi biliyorum:)

herkese gerçekten çok teşekkürler özellikle ümite, çocuk yağmur çamur, soğuk, duman, ateş demedi, opelcilerin karnını doyurmak için kendini feda etti:)
yeni yüzlerle tanışmaktan büyük keyif aldım, herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum... en yakın zamanda tekrarrını bekliorum:)

Yazılabilecek güzel olan herşeyi yazmışsınız zaten, çok güzel bir ortam kurduk herkese teşekkür ediyorum.

( HAGİ Serkan hariç :D )

Geri