Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
(Tekrar olacak ama Arka Sayfada kalmıştı. Tekrar da olsa bir kez daha teşekkürler)
Bu güzel organizasyon ortamını oluşturan; Yavuz ve Oktay'ı
Mangal konusunda; Ergin, Yavuz ve Ümit'i
Ortamın jokeri; Serkan'ı
Her yere yetişen; Musa'yı
Ortama büyüklük ve ağbilik yapan; Cengiz'i
Muhabeti, neşeyi yaratan; Melii'yi
Ortamda tek fotoğraf makinesi olan ve her yere yetişen; Osman'ı
Ve ve ve
Bu güzel ortamı renklendiren tüm Opelim.Net'çileri can-ı gönülden TEBRİK EDİYORUM
Bu ortamın oluşmasına imkan sağlayan OPELİM.NET Yönetimine de TEŞEKKÜR EDİYORUM
Davetimize katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.Yağmur,kar,çamur gönüllerde olmasın yeter! Kötü hava şartları bize ne zaman engel olabildiki dün olsun? 3 gün arayla mangal yakmak AKLA AYKIRI değilmiş,öğrenmiş olduk!! En yakın zamanda 4 mangallı buluşmada görüşmek üzere
abi öle diyosun ama ilk mangal yandığı andaki dumanda götürdüm kimse görmedi diyor sevgili serkan kardeşimdende taktik öğrenmiş oldum..bi dahakine daha erken ve aç gelicem =)
her mesajın başında bana karşı yapılan iltifatlara, teşekkürler için... Varolun Abilerim Kardeşlerim beni ne kadar sevdiğinizi biliyorum
herkese gerçekten çok teşekkürler özellikle ümite, çocuk yağmur çamur, soğuk, duman, ateş demedi, opelcilerin karnını doyurmak için kendini feda etti
yeni yüzlerle tanışmaktan büyük keyif aldım, herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum... en yakın zamanda tekrarrını bekliorum