11 Şubat ÇARŞAMBA mangal buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar Çarşamba akşamı Kağıthane çayırında mangal organizasyonu yapıyoruz.Gelmek isteyenleri bekleriz. ( Baylara özel :) )
.1-Dragon
Aha mahalle baskısı diye buna denir.:kop:

önceki mangal buluşmasıda bayanlara yasaktı geleneksel hale geldi demekki inşallah bu sefer aç kalmayız

ergin abi sen geleceksen ben gelmiyim yazık ordaki arkadaşlara aç kalıyolar sonra :D

Önlemimi alayım mı şimdiden;

Ekmek arası bir şeyler getireyim mi acaba ?...

ergin abi sen geleceksen ben gelmiyim yazık ordaki arkadaşlara aç kalıyolar sonra :D
ulen serkan daha ne diyim sana millet muhabbet ederken bile durmadın tavuğuydu etiydi sucuğuydu derken bi üyenin kremalı bisküvisini bile götürdün yayınlatma bana resimleri herkes senin kuzu gibi sakin görünüşünün altındaki kurtu görmesin :)

not:murat hakikatten serkan gelecekse cebine yarım kaşar ekmek filan sakla

Ergin bunları öğrenmemiz iyi oldu
Ona göre hareket edelim

Serkan sen de az değilmişin haniiii

Mangalda gözüm üzerinde olacak Serkan ona göre

ulen serkan daha ne diyim sana millet muhabbet ederken bile durmadın tavuğuydu etiydi sucuğuydu derken bi üyenin kremalı bisküvisini bile götürdün yayınlatma bana resimleri herkes senin kuzu gibi sakin görünüşünün altındaki kurtu görmesin :)

not:murat hakikatten serkan gelecekse cebine yarım kaşar ekmek filan sakla

:kop::kop: geliyorum bunu söylediğin iyi oldu ergin abi murat abinin ceplerini de kontrol edeyim gelirse :D

Sizin yanınızda köfte ekmek satmak varmış ama yeriniz bana uzak. Yoksa ne biçim para kazanırdım.:)

Geri