10 Şub 2009 #51 yezocan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Tem 2006 Mesajlar 5,339 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et dragon' Alıntı: Yarın yağış görünmüyor abi http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=ISTANBUL Genişletmek için tıkla ... Sen onlara inanma Yavuz Ermana sor o daha iyi bilir Bu arada ben yağmama ihtimaline karşı yağmur duasına çıkıyorum
dragon' Alıntı: Yarın yağış görünmüyor abi http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=ISTANBUL Genişletmek için tıkla ... Sen onlara inanma Yavuz Ermana sor o daha iyi bilir Bu arada ben yağmama ihtimaline karşı yağmur duasına çıkıyorum
10 Şub 2009 #52 C.C Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Ara 2007 Mesajlar 4,793 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 54 Siteyi ziyaret et yezocan' Alıntı: Bayan dedi C.C. yine karıştırdın Ahım tuttu siz bayansız organizasyon yapın. Var mı öle ayrımcılık Oh olsun işte Genişletmek için tıkla ... sahi ya iş karıştı başkan
yezocan' Alıntı: Bayan dedi C.C. yine karıştırdın Ahım tuttu siz bayansız organizasyon yapın. Var mı öle ayrımcılık Oh olsun işte Genişletmek için tıkla ... sahi ya iş karıştı başkan
10 Şub 2009 #53 OKİ Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Ocak 2008 Mesajlar 1,392 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Yaş 47 Siteyi ziyaret et 1-Dragon 2-Combo_Murat 3-C.C 4-HAGI 5-Um1t 6-Skyeye 7-ergin967 8-OKİ 9-İ-tec ( saat 22:00 den sonra uğramaya çalışacak )
1-Dragon 2-Combo_Murat 3-C.C 4-HAGI 5-Um1t 6-Skyeye 7-ergin967 8-OKİ 9-İ-tec ( saat 22:00 den sonra uğramaya çalışacak )
10 Şub 2009 #54 Yigit-Y Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Şub 2009 Mesajlar 84 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 Siteyi ziyaret et Bende gelmeye çalışacağım... Saygılar...
10 Şub 2009 #55 OKİ Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Ocak 2008 Mesajlar 1,392 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Yaş 47 Siteyi ziyaret et listeye ekliyoruz ismini gelebilirsen seviniriz yüzyüze tanışma fırsatımız olur 1-Dragon 2-Combo_Murat 3-C.C 4-HAGI 5-Um1t 6-Skyeye 7-ergin967 8-OKİ 9-İ-tec ( saat 22:00 den sonra uğramaya çalışacak ) 10-Yigit-Y
listeye ekliyoruz ismini gelebilirsen seviniriz yüzyüze tanışma fırsatımız olur 1-Dragon 2-Combo_Murat 3-C.C 4-HAGI 5-Um1t 6-Skyeye 7-ergin967 8-OKİ 9-İ-tec ( saat 22:00 den sonra uğramaya çalışacak ) 10-Yigit-Y
10 Şub 2009 #56 Combo_Murat Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 7 May 2008 Mesajlar 4,510 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 55 Siteyi ziyaret et Tarafsız olarak Oktay'a sormak lazım; Ergin ''Serkan'a dikkat edin, yoksa yiyecek bir şey bulamazsınız'' dedi Yorumlarını alabilirmiyiz
Tarafsız olarak Oktay'a sormak lazım; Ergin ''Serkan'a dikkat edin, yoksa yiyecek bir şey bulamazsınız'' dedi Yorumlarını alabilirmiyiz
10 Şub 2009 #57 HAGI Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 20 Eyl 2006 Mesajlar 1,374 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Yaş 42 Siteyi ziyaret et murat abi korkmana gerek yok cebini karıştırmıycam söz
10 Şub 2009 #58 C.C Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Ara 2007 Mesajlar 4,793 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 54 Siteyi ziyaret et Combo_Murat' Alıntı: Tarafsız olarak Oktay'a sormak lazım; Ergin ''Serkan'a dikkat edin, yoksa yiyecek bir şey bulamazsınız'' dedi Yorumlarını alabilirmiyiz Genişletmek için tıkla ... valla dikkat etmezsek bizi bile yiyebilir hızını almazsa gözü dönebiliyor gecen sefer ben 1 parca zor kurtarmıstım o da mangal basındaydım ondan
Combo_Murat' Alıntı: Tarafsız olarak Oktay'a sormak lazım; Ergin ''Serkan'a dikkat edin, yoksa yiyecek bir şey bulamazsınız'' dedi Yorumlarını alabilirmiyiz Genişletmek için tıkla ... valla dikkat etmezsek bizi bile yiyebilir hızını almazsa gözü dönebiliyor gecen sefer ben 1 parca zor kurtarmıstım o da mangal basındaydım ondan
10 Şub 2009 #59 HAGI Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 20 Eyl 2006 Mesajlar 1,374 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Yaş 42 Siteyi ziyaret et C.C' Alıntı: valla dikkat etmezsek bizi bile yiyebilir hızını almazsa gözü dönebiliyor gecen sefer ben 1 parca zor kurtarmıstım o da mangal basındaydım ondan Genişletmek için tıkla ... abi sen yemeye fırsat bulamıyosun ki ben napim Son düzenleme: 10 Şub 2009
C.C' Alıntı: valla dikkat etmezsek bizi bile yiyebilir hızını almazsa gözü dönebiliyor gecen sefer ben 1 parca zor kurtarmıstım o da mangal basındaydım ondan Genişletmek için tıkla ... abi sen yemeye fırsat bulamıyosun ki ben napim
10 Şub 2009 #60 Combo_Murat Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 7 May 2008 Mesajlar 4,510 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 55 Siteyi ziyaret et Ben hayatımda tavuk yemedim bu yaşıma kadar !! Serkan; Tavuklara istediği kadar saldırabilir Menüyü bilmiyorum ama sucuklara ve etlere dokunursa o zaman karşısında beni bulur Sevgili Cengiz; Bu sefer mangal başında yalnız değilsin Bir takviye de benden, yanındayım Mangalı ablukaya alırız
Ben hayatımda tavuk yemedim bu yaşıma kadar !! Serkan; Tavuklara istediği kadar saldırabilir Menüyü bilmiyorum ama sucuklara ve etlere dokunursa o zaman karşısında beni bulur Sevgili Cengiz; Bu sefer mangal başında yalnız değilsin Bir takviye de benden, yanındayım Mangalı ablukaya alırız