12 Mart Cuma İzmir - Forum Bornova buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 35KES52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Best Buy'a giderseniz haber verin sizi görmeye uğrarım 10 dk...

hadi hayırlısı bakalım. gece 12 de işe gidicem ama yinede gelmek istiyorum. aliağadan..

izmir hiç boş durmuyor mübarek:D istanbulda niye bu kadar fazla buluşma olmuyor yoksa benmi takip edemedim:D hep izmir hep izmir:) go card için gelmek isterdim ama arada epey bir mesafe var size ii eğleneceler şimdiden:D

arkadaslar sanıyorum bowling best buyda dahakeyifli olcak yuksel ve ahme t abi sız otobandan rahatliktla geleblrsnz sallanın asagı 8km :) ama saat 7de forumda bulusucaz saat 9a dogru trafk zayfladmı bowlinge gecerz,cebimi yazdm önceki mesajmda ordanda ulasablrsnz arkadaslar.

arkadaşlar kusura bakmayın ben gelemiyorum 10 dak önce ufak bi kaza geçirdim aracımı sanayiye götürücem

geçmişolsun. umarım kendinizde birşey yoktur!

Best buy a gitceğimizden çok geç haberim oldu Burda nın orda yarım saat bekledim geri eve döndüm.

Çok çok güzel bir buluşmaydı kalabalık ve keyifli bir buluşmaydı öncelikle Ben,Ali,Onur ve Murat abi Forum Bornovada yemek yedik,kahve içtik sohbet ettik fotoğraf çektik daha sonra genel karar sonucunda bestbuy a geçtik orada diğer grup ile buluştuk iyice kalabalıklaştık :D bowling,ardından da çifte kumrular...

Baya dolu dolu ve keyifli bir akşamdı katılan herkese çok teşekkürler fotoğraflar az sonra burda :)

Son düzenleme:
39311853.jpg

getattachment1xu.jpg

getattachment4tt.jpg

Geri