Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
izmir hiç boş durmuyor mübarek istanbulda niye bu kadar fazla buluşma olmuyor yoksa benmi takip edemedim hep izmir hep izmir go card için gelmek isterdim ama arada epey bir mesafe var size ii eğleneceler şimdiden
arkadaslar sanıyorum bowling best buyda dahakeyifli olcak yuksel ve ahme t abi sız otobandan rahatliktla geleblrsnz sallanın asagı 8km ama saat 7de forumda bulusucaz saat 9a dogru trafk zayfladmı bowlinge gecerz,cebimi yazdm önceki mesajmda ordanda ulasablrsnz arkadaslar.
Çok çok güzel bir buluşmaydı kalabalık ve keyifli bir buluşmaydı öncelikle Ben,Ali,Onur ve Murat abi Forum Bornovada yemek yedik,kahve içtik sohbet ettik fotoğraf çektik daha sonra genel karar sonucunda bestbuy a geçtik orada diğer grup ile buluştuk iyice kalabalıklaştık bowling,ardından da çifte kumrular...
Baya dolu dolu ve keyifli bir akşamdı katılan herkese çok teşekkürler fotoğraflar az sonra burda