12 Mart Cuma İzmir - Forum Bornova buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 35KES52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
grnt0171f.jpg

Cok keyifli oldugu belli insallah bidakine bende orda olucam bu sefer yetistiremedim islemleri=)

1 haftadır izmirdeyim hatta pazartesiye kadar izmirdeyim fakat nete giremiyordum şuan net buldum gireyim dedim. onda da dün buluşma olmuş iyimi :(

arkadaslar özellikle cebimi yazdm,zatdngun içinde surekli nete grdm ve baya onceden best buy ı soyledm.katılmayan arkadaslar artk bidahakne katlirlar.şimdiden soyleyeymbidahaki bulusma çiçeklikoyde bircok kişinin uzun suredir istedgi gbi kahvaltı olacak.

arkadaslar özellikle cebimi yazdm,zatdngun içinde surekli nete grdm ve baya onceden best buy ı soyledm.katılmayan arkadaslar artk bidahakne katlirlar.şimdiden soyleyeymbidahaki bulusma çiçeklikoyde bircok kişinin uzun suredir istedgi gbi kahvaltı olacak.
buluşmadan 2 hafta önce bir uyarı atışı yapalım lütfen :) izmirde olupta gelelemek kötü oldu.

saygılarımla

Çağrı abi aksilik işte gün içinde çalıştığım için ben nete giremedim neyse sağlık olsun bi dahaki sefere inş.

Çağrı abi aksilik işte gün içinde çalıştığım için ben nete giremedim neyse sağlık olsun bi dahaki sefere inş.

Bilseydım ahmet ben sana ulaşırdım cidden talihsizlik olmuş :(

buluşmadan 2 hafta önce bir uyarı atışı yapalım lütfen :) izmirde olupta gelelemek kötü oldu.

saygılarımla

Genelde buluşmaları önceden yazıyoruz zaten siteye bugun belki yine buluşuruz haber veririm :D

Geri