121 km hız ile radara girdim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berfe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Oyleyse devletin polisinden de kacmayip ben burdayim deseydiniz :)

Size belki kendi bakisiniza gore mantikli gelebilir, fakat dikkat ettiyseniz size katilan hemen hic kimse cikmadi ve ben ileride sizin gibiler yuzunden yakinlarimi veya hayatimi kaybetmek istemiyorum.

Lutfen kendinize bu kadar guvenmeyiniz. Ben de kendime guvenebilirim ama sadece kendimi degil cevreyi de riske atmayarak araba kullanacaksam icki kullanmiyorum veya kullaniyorsam direksiyonu baskasina teslim ediyorum.

Sizin bileceginiz is, ne isterseniz yapin diyesim gelior ama oyle degil, cunku siz bizim yolumuza cikip bizi tehlikeye atiyorsunuz... Ne kadar ben kendimi biliyorum deseniz bile...

Saygilarimla

teşekkürler... :good:

:confused:Geçen gün benim hanım girmiş 70 km hız sınırı olan yerde 88 km hız ile,polis durdurmamış eve geldi 115 ytl.halen ödemedim ne zamandan katlamaya başlıyor

eve gelen ceza makbuzunda yazması lazım.. ayrıca imzanızı forum kurallarına göre düzenlemeniz de gerekiyor :)

orda 100 le gecerken 120 lira ceza yemişti babam yatrmadı cezayı satarkende prob. olmadı 2006 yazında// bide dikkat edin orada transitle sivil polis dolasıyo

Rüşvet çok saçma geliyor bana rüşvet verdiğimizde polisin cebine giriyor para ,paşa paşa yazılan cezayı ödersek devlete giriyor para oda bir şekilde bize geri döner...

ben kaçmam heralde böyle konularda risk almayı sevmem o yüzden arabamda ne film var ne egsoz var ne de alkollü kullanırım bazen hızlı kullanıyorum o kadar trafik kurallarına elimden geldiğince uymaya çalışıyorum..

alkollü kullanmaktan cezası için çekinmiyorum sarhoşken kazaya karışıp o kazada birinin ölmesine sebep olursanız hayatınızın seyri çok farklı yönlere gidebilir ben bunu göze alamam...

Son düzenleme:
Ankara'daki ev Etlik'te. Geçen sene Çankaya tarafında yemekli içkili bir toplantıya katıldım. Bir iki kadeh alkol alacağım için gidiş geliş 75 lira taksi bedeli ödedim. Arkadaş kontrolde yakalanınca 6 ay ehliyetine el kondu+500 liraya yakın para cezası. Polis kontrolleri için tercih bizlere ait ama Allah korusun bir kaza anında sen yaşa sen öl deme şansımız yok. Şimdiye kadar istemiyerek iki kediye çarptım, biri öldü diğerini bilmiyorum, üzerinden yaklaşık 20 sene geçti acısı halen içimde.

Geri