121 km hız ile radara girdim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berfe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cezadan kaçmak yerine kurallara uymayı öğrensek daha doğru olur diye düşünüyorum....
ayrıca kaçmanın risklerini de tekrar düşünmeni öneriyorum...arkandan gelecek olan bir kurşunun bedeli sanırım ödenemez..
en doğrusu kurallara uyalım...

bu arada, Adnan abi sizede bi soru soriyim...

yukarda kırmızıyla olan yeri siz yazdınız...

size soruyorum, acaba şehir içinde 50km. hızla mı seyir ediyosunuz? şehirler arası yolsa 110km. hız yada limit kaçsa, o hızda mı ilerliyorsunuz? emniyet kemerinizi hep takıyormusunuz? araç kullanırken, telefonunuz çaldığı zmn, müsait bi yere çekip öyle mi telefonla konuşuyosunuz? yaya'lara yeşil ışık yandığı zmn, çevrede yaya yoksa bile size kırmızı yandığı için duruyormusunuz?

lütfen bunlara birer cevap veriniz..

dediğiniz gibi, EN DOĞRUSU KURALLARA UYALIM, lafına uyup uymadığınızı ben çok merak ettim...

bizim konu yalan olmus anlasılan. neyse saolun yinede ilginizede.. devam edin siz arkadaslar!!

berfe.

üstteki mesajımda da dediğim gibi, kusura bakmayın...

kendi düşüncelerimi yazdığım için, büyüklerimizin de telkinleri sonucu konu dağıldı..

ama ilk mesajda sorduğunuz soruya birçok arkadaşımız cvp verdi...

ilk 15gün içerisinde öderseniz, %25 indirim uygulanıyor..

geçmiş olsun tkrar...

Arıyor

4senedir ehliyetim var, ve sanırım 6-7 defa (kusura bakmayın) çevirmeden kaçtım... bitanesinde, polis camda alkolmetreyi uzatırken kaçtım..

Allah'a şükür, daha ne arkamdan ceza yazıldı, nede bu tarz kötü bişi oldu...
Polis te plakan var seni arıyorlar...DİKKAT et

Oyleyse devletin polisinden de kacmayip ben burdayim deseydiniz :)

Size belki kendi bakisiniza gore mantikli gelebilir, fakat dikkat ettiyseniz size katilan hemen hic kimse cikmadi ve ben ileride sizin gibiler yuzunden yakinlarimi veya hayatimi kaybetmek istemiyorum.

Lutfen kendinize bu kadar guvenmeyiniz. Ben de kendime guvenebilirim ama sadece kendimi degil cevreyi de riske atmayarak araba kullanacaksam icki kullanmiyorum veya kullaniyorsam direksiyonu baskasina teslim ediyorum.

Sizin bileceginiz is, ne isterseniz yapin diyesim gelior ama oyle degil, cunku siz bizim yolumuza cikip bizi tehlikeye atiyorsunuz... Ne kadar ben kendimi biliyorum deseniz bile...

Saygilarimla

Size belki kendi bakisiniza gore mantikli gelebilir, fakat dikkat ettiyseniz size katilan hemen hic kimse cikmadi ve ben ileride sizin gibiler yuzunden yakinlarimi veya hayatimi kaybetmek istemiyorum.

Lutfen kendinize bu kadar guvenmeyiniz. Ben de kendime guvenebilirim ama sadece kendimi degil cevreyi de riske atmayarak araba kullanacaksam icki kullanmiyorum veya kullaniyorsam direksiyonu baskasina teslim ediyorum.

Sizin bileceginiz is, ne isterseniz yapin diyesim gelior ama oyle degil, cunku siz bizim yolumuza cikip bizi tehlikeye atiyorsunuz... Ne kadar ben kendimi biliyorum deseniz bile...

Saygilarimla
+LND
konuşmak istemedim ama
bu yazının altına imzamı atarım....

Saygilarimla

:alkis: :good:

Geri