135 binde astra cd sedan otomatik alalım mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sozberk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

sozberk

Bilgi Girilmemiş
bir arkadaşıma Astra cd Sedan Otomatik alacağız ama araba 135 kmde. Otomatik vitesin 100 bin sonrası sorun çıkardığı gibi laflar var ortada. Bunlar gerçek midir yoksa şehir efsanesi mi? Gerçi ben de 114 binde aynı arabayı kullanıyorum ve şeytanın kulağına kurşun arabamdan çok memnunum en ufak bir sorunu yok. Ne derssiniz arkadaşlar sorun olur mu alalım mı arabayı?

evet ben de bu sıralar 200 bine merdiven dayamış 97 model otomatik bir F kasa astra almayı düşünüyorum. 200 binlik bir arabanın motorundan ziyade otomatik şanzumanın durumu beni çekindiriyor. sayın ustalar ve otomatik araç sahipleri, otomatik şanzumanın ömrü ve km ile olan bağı hakkında yorumlarınızı bekiyorum.

Benim araçta 140.000 deydi ama tık demedi maaşallah diyelim..Efsanelere kulak asmamak gerek bence..Sonuçta ustası var, bilgisayarı var..Götürüp, göstermek en iyisi...Temiz kullanıldıysa sorun olacağını pek sanmam..! ;)

Benim araçta 140.000 deydi ama tık demedi maaşallah diyelim..Efsanelere kulak asmamak gerek bence..Sonuçta ustası var, bilgisayarı var..Götürüp, göstermek en iyisi...Temiz kullanıldıysa sorun olacağını pek sanmam..! ;)

Aynen katılıyorum...Bakmadan alırsanız düşünürsünüz bunları...Millet olarak konuşmayı çok severiz...Ama 10 dk sonra ne dediğimizi unuturuz..Bu işin tekniği varsa o uygulanır,sonuç ne çıkarsa ona göre hareket edilir...Gösterin olursa olur fazla takılmayın bunlara bence..

bir arkadaşıma Astra cd Sedan Otomatik alacağız ama araba 135 kmde. Otomatik vitesin 100 bin sonrası sorun çıkardığı gibi laflar var ortada. Bunlar gerçek midir yoksa şehir efsanesi mi? Gerçi ben de 114 binde aynı arabayı kullanıyorum ve şeytanın kulağına kurşun arabamdan çok memnunum en ufak bir sorunu yok. Ne derssiniz arkadaşlar sorun olur mu alalım mı arabayı?

ben 135 binde aldım sorun çıkarmadı şanzuman ama hiç belli olmaz kabak arkadaşının başındada patlayabilir,servisine götürün 100-150 artık neyse verin baktırın bi ona göre,hayırlısı dielim..

bunlar tamamen sehir efsanesi bence..
oyuncakmı ki bunlar su km den sonra bozulacak deniliebiliyor anlamam bir türlü..

temiz kullanılmışsa hiç sorun olmayacağını düşünüyorum...

arkadaşlar eski kasalardaki tam otomatik şanzumanlarla yeni kasalardaki yarı otomatik (eastronic) şanzımanı karşılaştırmayın.eskiler daha uzun ömürlü fakat yakıt ekonomisi sebebiyle şuan çogu eastronic bunlarında uzun kullanımda ne arıza çıkardıkları tam manasıyla piyasaya yansımadı.ama alacağınız araç tam otomatikse pek sorun çıkarmaz gibi geliyor en iyisi iyi bir özel servise göstermek otomatik şanzumanla alakalı istanbulda yetkili sevis dışında bir kaç yer var forumda bir arkadaş opel vectra şanzuman şikayeti üzerine yazışmada bu konu hakkında baya bilgi mevcut

Son düzenleme:
Bir tanıdıkta 190 binde otomatik vectra var. Canavar.. Bence kullanımla orantılı. Hor kullanılmışları görüp millet yorum yapabiliyor, bu da çok doğal..

o araba opelse eğer rodaj süresini yeni tamamlamış

the İMAM

Geri