135 binde astra cd sedan otomatik alalım mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sozberk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bizim otomatik vitesli vectra 230.000 km'de, şeytan kulağına kurşun maşallahı var. Bakımlı olduktan sonra korkmana gerek yok. Bir makalede okumuştum, Opellerin otomatik vitesinin (eski tip otomatikler için) araçların motorları ile çok uyumlu olduğundan bahsediyordu. Hatta ilk üç dereceye girecek kadar da başarılı buluyorlardı. Yakıt bakımından korkmana gerek yok. Opeller bu konuda oldukca cimri+performansı da yerinde.

valla arkadaşlar çok sağ olun. yorumlarınız karamsarlıktan kurtarıyor. benim de bildiğim kadarıyla. tam otomatik şanzuman, olmadık yerde boşa almadıkça, tam durmadan parka veya geri takmadıkça arıza yapmayan, motordan daha uzun ömürlü olan bi ünite. ama işte insan oniki yıllık süreçte bir kıymet bilmeze rastlamış mıdır filan diye düşünüyo. hani ben diyorum ki bu araba bende olsa satmam acaba bu adam niye satıyo, hani böyle bir sorunu mu varda satılığa çıktı acaba filan gibi bi vesvese işte. kusura bakmayın sen de amma yaptın ha dediğinizi duyuyar gibi oldum şimdi. karamsarlığı bırakıp biraz güven getireyim ben en iyisi meseleye.

peki astra F in en çok kaç bin km olduğu görüldü bilen var mı. şahit olan yani.

500.000 den sonra biteceği kanaatindeyim..

Teşekkürler. Başta da dediğim gibi benimki de otomatik ve 114 binde. Işıklarda hızlı kalkış yapmayı seviyorum. Ve genelde öyle yapıyorum. Aceba bahsedilen hor kullanma tanımına bu girer mi

sert kalkış tam otomatikler için hor kullamnız anlamına gelmez.hatta siz sert kalksanızda şanzuman motoru ve aksamı korur.çalışma prensibinde bağlı bulunan parça yoktur yağ basıncı ile döner

bence sert kalkıs arabayı hor kullanmak anlamına gelmiyor..
ama sert kalktıktan sonra 6 binlerde bagırttırmak girebilir:D

Geri