1370 tl kasko normalmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dgnzcn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
en düşük ergo sigorta ditye biliyorum. ama fiyata görede teminatlar değişiyor. 1350 hakkaten çok. bende olsam bu fiyata yapmazdım.

Fiyat şirketlere göre normal olsada bence normal değil. Yakınmıştım bende bu durumdan :(
İlk sene Anadolu Sigortada 1241 lira ödedim. Bu sene %30 hasarsızlıkla beraber 1.111TL ödüyorum. Tek sevindirici kısım yıl içindeki 2 hasar hasarsızlıgı bozmayacak. Çatlayan camı değiştirmeyi planlıyorum (orj. ile, anadolu yan sanayi veriyor malesef) bu şekilde :)

Değişik kriterleri var; aracın geçmişi, sizin geçmişiniz, yaşınız, aracın plakası vs vs.

bahsettim fiyatı veren yapı kredi sigorta..

kayıt yapılmış ama bölgeden onay gelmedi daha. vazmı geçsem arkadaşlar ???

Fiyat çok bence ama yaştan dolayıdır biz 10 senedir yaptırıyoruz her senede hasarsızlıktan indirim oluyor geçen sene 435 ytl di bu sene 265 ytl ye düşmüş anadolu sigorta ;)

benim arabayı da 1.980 tl ye yapıyor güneş sigorta diğerlerinin yanına yaklaşılmıyor ama yaptıracam biraz durumu düzelteyim :(

1980 tl mi:eek::eek:

aracıınz kaç model merak ettim.

2000 Model Opel Vectra 2.5 V6 Sport

sizinkisi 2000 modeli, benim arac 1994 model 1370 tl. bu fark neden acaba

benim arabayı da 1.980 tl ye yapıyor güneş sigorta diğerlerinin yanına yaklaşılmıyor ama yaptıracam biraz durumu düzelteyim :(
güneş sigorta banada 2200 tl dedi. noluyor dedim. araba pejo grubuna giriyormuş, yaşım küçükmüş bilmem ne. yaptırmadım bende.

benim aracı aldıgım kişi 750 tl ye %2 muafiyetli kasko yaptırmıştı. bana da uygun geldi ama aynı araç için bana 1100 tl fiyat verdiler. aynı kasko şirketi aynı sigortacı personel.

yaşınız
aracın yaşı
ehliyetinizin yaşı
kaza siciliniz (şirket aracı ile ufak tefek yılda bir kazam kesin var :) )
vs vs

nedenlerle kasko değeri artabiliyor. yaptırabiliyorsanız muafiyetli kasko yaptırın derim. o araca 1350 çok bee.

Geri