19 Mar 2012 #111 U UNS Bilgi Girilmemiş Ynt: 15.04.2012 İstanbul Buluşması (Buluşma Pazar Gününe Alındı) Avrupa yakasında buluşacağımız kesin gibi...
Ynt: 15.04.2012 İstanbul Buluşması (Buluşma Pazar Gününe Alındı) Avrupa yakasında buluşacağımız kesin gibi...
19 Mar 2012 Konuyu Başlatan #112 M MeRt2 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Tem 2011 Mesajlar 9,791 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 37 Siteyi ziyaret et Ynt: 15.04.2012 İstanbul Buluşması (Buluşma Pazar Gününe Alındı) Diğer organizasyonlara katılmış ama bu buluşmaya adını yazdırmamış arkadaşlarımı abilerimi şöyle bir düşündüm. Aklıma buluşmaya katılabilecek 9 üyemiz daha geldi. Mehmet abi (tomacco) Tolga abi (Tamkan) Ercan abi (ercub) Eyüp (eyupuzger) Murat (emarti) Özkan abi (astaa) Taner (taner7tk) Cihan (cihan) Volkan abi (volkan) Müsait olursanız bu buluşmada sizleride aramızda görmek isteriz. Ayrıca buluşmaya bir hafta kala bilgi veren tüm üyelere sms leri, e-postaları ve özel mesajları gönderilecektir. Hadi İstanbul hep beraber çok büyük bir organizasyona imza atalım. okkk
Ynt: 15.04.2012 İstanbul Buluşması (Buluşma Pazar Gününe Alındı) Diğer organizasyonlara katılmış ama bu buluşmaya adını yazdırmamış arkadaşlarımı abilerimi şöyle bir düşündüm. Aklıma buluşmaya katılabilecek 9 üyemiz daha geldi. Mehmet abi (tomacco) Tolga abi (Tamkan) Ercan abi (ercub) Eyüp (eyupuzger) Murat (emarti) Özkan abi (astaa) Taner (taner7tk) Cihan (cihan) Volkan abi (volkan) Müsait olursanız bu buluşmada sizleride aramızda görmek isteriz. Ayrıca buluşmaya bir hafta kala bilgi veren tüm üyelere sms leri, e-postaları ve özel mesajları gönderilecektir. Hadi İstanbul hep beraber çok büyük bir organizasyona imza atalım. okkk
19 Mar 2012 #113 BÜLENT. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Tem 2011 Mesajlar 12,693 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 Siteyi ziyaret et Ynt: 15.04.2012 İstanbul Buluşması (Buluşma Pazar Gününe Alındı) Mehmetle ozkani ben ayartirim Ozkan yurtdisinda haftaya gelecek gormemistir konuyu mert
Ynt: 15.04.2012 İstanbul Buluşması (Buluşma Pazar Gününe Alındı) Mehmetle ozkani ben ayartirim Ozkan yurtdisinda haftaya gelecek gormemistir konuyu mert
19 Mar 2012 Konuyu Başlatan #114 M MeRt2 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Tem 2011 Mesajlar 9,791 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 37 Siteyi ziyaret et Ynt: 15.04.2012 İstanbul Buluşması (Buluşma Pazar Gününe Alındı) bulent_tnt link' Alıntı: Mehmetle ozkani ben ayartirim Ozkan yurtdisinda haftaya gelecek gormemistir konuyu mert Genişletmek için tıkla ... Evet o yüzden Özkan abinin geleceğini düşünüyorum Bülent abi. yanlış hatırlamıyorsam İngiltere'ye gidecekti, başlığı gördüğünde adını yazdırır.
Ynt: 15.04.2012 İstanbul Buluşması (Buluşma Pazar Gününe Alındı) bulent_tnt link' Alıntı: Mehmetle ozkani ben ayartirim Ozkan yurtdisinda haftaya gelecek gormemistir konuyu mert Genişletmek için tıkla ... Evet o yüzden Özkan abinin geleceğini düşünüyorum Bülent abi. yanlış hatırlamıyorsam İngiltere'ye gidecekti, başlığı gördüğünde adını yazdırır.
19 Mar 2012 #115 BÜLENT. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Tem 2011 Mesajlar 12,693 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 Siteyi ziyaret et Ynt: 15.04.2012 İstanbul Buluşması (Buluşma Pazar Gününe Alındı) Evet mert ingiltereye gitti carsamba gelecek
Ynt: 15.04.2012 İstanbul Buluşması (Buluşma Pazar Gününe Alındı) Evet mert ingiltereye gitti carsamba gelecek
20 Mar 2012 #116 A aktaş Bilgi Girilmemiş Ynt: 15.04.2012 İstanbul Buluşması (Buluşma Pazar Gününe Alındı) bulent_tnt link' Alıntı: Burak bu iş sana kaldi o zaman Artik resimleri sen cekersin kardesinden bi kac taktik ogrende. Genişletmek için tıkla ... taktikte sıkıntı yok abi makinada sıkıntı var birinden bulabilirsem alır gelirim.makina kardeşimin olduğundan ist.da bırakmıyor
Ynt: 15.04.2012 İstanbul Buluşması (Buluşma Pazar Gününe Alındı) bulent_tnt link' Alıntı: Burak bu iş sana kaldi o zaman Artik resimleri sen cekersin kardesinden bi kac taktik ogrende. Genişletmek için tıkla ... taktikte sıkıntı yok abi makinada sıkıntı var birinden bulabilirsem alır gelirim.makina kardeşimin olduğundan ist.da bırakmıyor
20 Mar 2012 #117 BÜLENT. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Tem 2011 Mesajlar 12,693 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 Siteyi ziyaret et Ynt: 15.04.2012 İstanbul Buluşması (Buluşma Pazar Gününe Alındı) aktaş link' Alıntı: taktikte sıkıntı yok abi makinada sıkıntı var birinden bulabilirsem alır gelirim.makina kardeşimin olduğundan ist.da bırakmıyor Genişletmek için tıkla ... sen gel yeter burakcım şakaydı
Ynt: 15.04.2012 İstanbul Buluşması (Buluşma Pazar Gününe Alındı) aktaş link' Alıntı: taktikte sıkıntı yok abi makinada sıkıntı var birinden bulabilirsem alır gelirim.makina kardeşimin olduğundan ist.da bırakmıyor Genişletmek için tıkla ... sen gel yeter burakcım şakaydı
20 Mar 2012 Konuyu Başlatan #118 M MeRt2 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Tem 2011 Mesajlar 9,791 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 37 Siteyi ziyaret et Ynt: 15.04.2012 İstanbul Buluşması (Buluşma Pazar Gününe Alındı) Hakan abi muhtemelen pro. makine ile gelir. Öekim olayını hallederiz önemli olan kalabalık olalım, sohbetler keyifli olsun.
Ynt: 15.04.2012 İstanbul Buluşması (Buluşma Pazar Gününe Alındı) Hakan abi muhtemelen pro. makine ile gelir. Öekim olayını hallederiz önemli olan kalabalık olalım, sohbetler keyifli olsun.
21 Mar 2012 Konuyu Başlatan #119 M MeRt2 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Tem 2011 Mesajlar 9,791 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 37 Siteyi ziyaret et Ynt: 15.04.2012 İstanbul Buluşması (Buluşma Pazar Gününe Alındı) Buluşamaya katılmak isteyen arkadaşlar listeye adını yazdırdıktan sonra Cep telefonununu (Buluşma günü iletişim için) Hangi yakada oturduğunu (Buluşma mekanı seçimi için) ve İsmini (Uygun şekilde hitap edebilmek için) lütfen bana özel mesaj aracılığıyla bildirsin. Katılımcılar 1-HaKaN------- (Avrupa Yakası) 2-MeRt--------- (Anadolu Yakası) 3-bulent_tnt--- (Avrupa Yakası) 4-TOGI--------- (Anadolu Yakası) 5-UNS---------- (Anadolu yakası) 6-YiğiT--------- (Anadolu Yakası) 7-34 eyg 07---- (Avrupa Yakası) 8-AEE25-------- (Avrupa Yakası) 9-markopasa86-> (Avrupa yakası) 10-ryanwilliams-> (Avrupa yakası) 11-BurakyNk-- (Avrupa yakası) 12-sahinakpul- (Avrupa Yakası) 13-onder12---- (Anadolu Yakası) 14-vigilante8-- (Avrupa Yakası) 15-Sting-------- (Avrupa yakası) 16-Tnrylsl------ (Avrupa yakası) 17-kerim------- (Avrupa Yakası) 18-Erdoğan-----(Anadolu Yakası) 19-aeozbay---- (Avrupa Yakası) 20-aktaş-------- (Avrupa Yakası) 21-aytaccs----- (Avrupa yakası) 22-hasanacar-- (Avrupa Yakası) 16 Katılımcı-- Avrupa Yakası 6 Katılımcı-- Anadolu Yakası
Ynt: 15.04.2012 İstanbul Buluşması (Buluşma Pazar Gününe Alındı) Buluşamaya katılmak isteyen arkadaşlar listeye adını yazdırdıktan sonra Cep telefonununu (Buluşma günü iletişim için) Hangi yakada oturduğunu (Buluşma mekanı seçimi için) ve İsmini (Uygun şekilde hitap edebilmek için) lütfen bana özel mesaj aracılığıyla bildirsin. Katılımcılar 1-HaKaN------- (Avrupa Yakası) 2-MeRt--------- (Anadolu Yakası) 3-bulent_tnt--- (Avrupa Yakası) 4-TOGI--------- (Anadolu Yakası) 5-UNS---------- (Anadolu yakası) 6-YiğiT--------- (Anadolu Yakası) 7-34 eyg 07---- (Avrupa Yakası) 8-AEE25-------- (Avrupa Yakası) 9-markopasa86-> (Avrupa yakası) 10-ryanwilliams-> (Avrupa yakası) 11-BurakyNk-- (Avrupa yakası) 12-sahinakpul- (Avrupa Yakası) 13-onder12---- (Anadolu Yakası) 14-vigilante8-- (Avrupa Yakası) 15-Sting-------- (Avrupa yakası) 16-Tnrylsl------ (Avrupa yakası) 17-kerim------- (Avrupa Yakası) 18-Erdoğan-----(Anadolu Yakası) 19-aeozbay---- (Avrupa Yakası) 20-aktaş-------- (Avrupa Yakası) 21-aytaccs----- (Avrupa yakası) 22-hasanacar-- (Avrupa Yakası) 16 Katılımcı-- Avrupa Yakası 6 Katılımcı-- Anadolu Yakası
21 Mar 2012 #120 R ryanwilliams Bilgi Girilmemiş Ynt: 15.04.2012 İstanbul Buluşması (Buluşma Pazar Gününe Alındı) mert benim bilgiler sende var dimi kardeşim
Ynt: 15.04.2012 İstanbul Buluşması (Buluşma Pazar Gününe Alındı) mert benim bilgiler sende var dimi kardeşim