15 Nisan 2012 Pazar - İstanbul Buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 15 Nisan 2012 Pazar - İstanbul Buluşması

srd link' Alıntı:
valla ben geliyorum benle birlikte hondası olan bi arkadasım geliyordu ona bi kisi daha eklendi opel dışı 3 arabayla geliyoruz  :D
045thumbsup 045thumbsup

Eser Abi'mizin baba olmasını kutlamak için katılımcıların şarap bardaklarını yanında bulundurması rica olunur :) şaraplar benden.. :)

AEE25 link' Alıntı:
Eser Abi'mizin baba olmasını kutlamak için katılımcıların şarap bardaklarını yanında bulundurması rica olunur :) şaraplar benden.. :)
Gene buldun bi bahane şu bahsettigin şarapmi. Ben de herzaman bardak bulunur bagajda biliyosun acill durumlar icin.

eger bu eser besem general_hoho baba olduktan sonra bri buluşma yaparız artık kutlarız bu güzel anı YARIN SAAT 9:30 EMİRGANDA YIM

Tarihini yeni fark ettiğim ve -her nedense- kurallara göre hafta sonu yapılmakta olan "uzaktan eğitim ders vizemden" dolayı buluşmaya gelemeyeceğim, herkese iyi eğlenceler diliyorum...

mac iptal oldu bulusmada da iptal söz konusu degil dimi? yarın hava güneşli olucakmış galiba gerçi ama  :)

Buluşmada herhangi bir değişiklik yok  :)
Yarın saat 10.00 da Emirgan korusunda buluşuyoruz.

Yarın parçalı bulutlu gösteriyordu, bugünkü gibi yağmur olmasın yeter  045thumbsup

Buluşmada iptal söz konusu değil.  :) Saat 10.00 da emirgan da kahvaltımızı yapacağız.  dancee

Anadolu yakasından gelecek arkadaşlar nasıl gidecek ne yapacak? Konvoy halinde beraber gidelim mi?

Son ayarlamaları yapalım artık.  :)

Mert
Burakla kerim 9 gibi gelecekler bize yer ayirmak icin
Arabalari genisten cektimmi kimse yaklasamaz herhalde

Geri