15 Nisan 2012 Pazar - İstanbul Buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 15 Nisan 2012 Pazar - İstanbul Buluşması

srd link' Alıntı:
yok be kardesim estagfurullah. sadece araba 1 kere alınıyo bence alınmışken imkanlar dahilinde alabilmek. hepimizin isteği de bu sonucta. dur bakalım bi veriyim siparişi de paylasıcam arac bilgilerini  ;)

Aynen Kardeşim İmkanın Varsa En Güzelini En Donanımlısını Al :)

bulent_tnt link' Alıntı:
togi sen cd600 geri gorus aparatı taktırmışmıydın

Benimki cd500 Bülent :)

Bende geri görüş kamerası ve media player da var :)

TOGI link' Alıntı:
Benimki cd500 Bülent :)

Bende geri görüş kamerası ve media player da var :)
yok ara aparat olup olmadıgını unutmuşum o sendeki aparat sonuçta cd600 ede uyar.

TOGI link' Alıntı:
Araç ile daha uyumlu ve kullanışlı bana göre :)

abi geri görüş kamerasını sonradan mı taktırdın yoksa cd 500 de var mı bu özellik ben yok diye biliyorum ama.

srd link' Alıntı:
abi geri görüş kamerasını sonradan mı taktırdın yoksa cd 500 de var mı bu özellik ben yok diye biliyorum ama.
orjınalınde yok sonradan pahalı bi aparat takınca oluyor

bulent_tnt link' Alıntı:
yok ara aparat olup olmadıgını unutmuşum o sendeki aparat sonuçta cd600 ede uyar.

CD600 e uymuyor.
CD600 olan çıkmak üzere diye biliyorum..

srd link' Alıntı:

Evet sonradan takıldı..Bir aparat var onunla beraber cd500 e kamera , media player , tv ,navigasyon , dokunmatik ekran takılabiliyor.

aparatın fiyatı 500 euro du sanırım işçilikle kaça takıyorlardı onu da yazalım arkadaşa da bilgisi olsun

astraowner link' Alıntı:
aparatın fiyatı 500 euro du sanırım işçilikle kaça takıyorlardı onu da yazalım arkadaşa da bilgisi olsun
fiyat çok fazla çokkkk

TOGI link' Alıntı:
Evet sonradan takıldı..Bir aparat var onunla beraber cd500 e kamera , media player , tv ,navigasyon , dokunmatik ekran takılabiliyor.
yanlız bu özellikleri kazanmıyor sanırım sadece alt yapı oluşturuyor olması lazım kamera, media player ,tv , navigasyon, dokunmatik ekran için tek tek bu cihaza uygun cihazları almak lazım eğer aparatın fiyatına hepsi dahilse bence orjinallik adına katlanılabilecek bir fiyat

Geri