15000 bakım ve yakıt tüketimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozgun88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozgun88

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhaba forumdaşlarım :)
bugün ilk bakımımızı yaptırdık 7 aylık aracımıza hayırlısı olsun :) bu bakımda öncelikle bana çok yardımı dokunan forum üyemiz sayın.REC'e ve yine Recai Bey (REC) aracılığı ile tanıştığım servis ustamız İsa Bey'e çok teşekkür ederim :)  045thumbsup  special_Yeah

ve forumda da bir kaç kez yazdığım aracı aldığımızdan beri elimin bir türlü gitmediği ortalama tüketimimi sizlerede özenerek ve bakımın verdiği gazla bugün ilk kez sıfırladım  :D
bakımdan sonra toplam 120 km yol yaptım.
ilk 40 km lik yol erzurum şehir içi ve bu 40km nin en az 1/3 ü 1-2.vites (erz'de yaşayan ve yaşamış arkadaşlarımız bilir bazı yerleri çok sıkışık) (2 kişi ve alışveriş poşetleri ile)
daha sonra 80km lik yolu da (Erz - Horasan) cc 90'da iken kat ettim. (2 kişi ve alışveriş poşetlerine 2 su damacanası daha eklenerek) bu arada 80km lik yola çıkmadan önce ortalama tüketimim 6,3 tü. 80km daha yol alıp eve geldiğimde ise ortalamam 4,4 tü  14alkiss
hesabıma göre geri kalan 80km lik (az da olsa iniş çıkışı bulunan yolu) yolu cc 90 da iken ort tüketim 3,4 ile almışım :)

bana değerler ideal geldi arkadaşlar siz ne dersiniz?

not:umarım karışık bi anlatım olmamıştır.

Ynt: 15000 bakım ve yakıt tüketimi

Güzel bencede çok iyi değerler dizel ama yinede güzel güle güle bin kardeşim bende 7 kasıma randevu aldım bakım için gidicem...

thnxx bakalım şehiriçi tüketimim ilçede çok oluyor ve çok fazla kasis var bakalım nerelere kadar çıkacak :) birde yazın memlekete giderken denicem bu sefer içinde her şey olacak eminim yük + klima + yüksek süratta cc (140-150) + düşük süratta cc ve daha niceleri :)

hocam erzuumda mı yaptırdınız ilk bakımı benimde 15000 bakımı nisanda geliyor ya van ya erzurumda yaptırayım diyrum

Bende ayın sonunda yaptırıcam yağ filan kalmadı artık araçta :) Güzel yakıt değeri

albertxx link' Alıntı:
Bende ayın sonunda yaptırıcam yağ filan kalmadı artık araçta :) Güzel yakıt değeri

Berat nerede yaptıracağına karar verdinmi?

Süper değerler. Bakım hayırlı uğurlu olsun. Vay arkadaş değerlere bak, bende ortalamam gittikçe düşüyor diye 8,9'lara falan seviniyorum :D

Bende ilk bakımdan sonra şuanda 4.0 şehir ici yakıyorum ankara trafiginde!

İlk Bakımdan önce aldığım 1 depo benzinle 420 km yol gittim, bakımdan sonraki ilk doldurduğum depoyla 600 km gittim. bu kadar nasıl fark etti bende anlamadım açıkçası.

Geri