16 bin ytl niz olsa hangi aracı tavsiye ederdiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berfe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben Geçen Sene Elegance Otomatik 1.6 Yi 16000 E Sattim çok Mu Ucuza Vermişim.yalniz Katalizör Dağinik Ti

2.0 motor şehirdışında 1.6 dan her türlü az yakar.ama şehiriçi sakin kullanımla 1.6 az yakar.ama 1.6 yı çok zorlarsanız 2.5 ler gibi yakarsınız.ben vergisi biraz yüksek olsada 2.0 motoru tercih ederim

alttaki resim astradan önceki aracımdı basiretim kapandı 15.500 e verdim :(
yana yana arıyorum şimdi :(
16.000 ytl ye 2000-2001 model 1.6İes lerden alınabilir, iesler 1.6 motor 120 beygir,2 airbag-ABS-Klima-4cam otomatik-neredeyse full araçlardır tavsiye ederim...

bende 99 model astra cd var, 4 hava yastığı + ABS + angel eyes+xenon + klima + direksiyondan kumanda radyo kasetçalar + alarm vs. 16bine verebilirim. rengi koyu füme, siyahtan pek farkı yok, anca yanına gerçek siyah araba gelirse belli oluyor. temizken mükemmel görünüyor.

Lovato LPG'li , simit tank, 70-75 YTL'ye full doluyor şehiriçi 450 - şehir dışı 530 km yapıyor.

Haftaya vectra alacağım sıfır, yetkili servis 16 bin veriyor sıfır vectra alırken benim araca. 16bine satabilirim. İki sorunum var, direksiyon arada bir sertleşiyor anlık, pompası tornalanabilir. İkincisi ise bazen uzun süre yatarsa ilk çalıştırmada benzinde gaz yemiyor ki birçok kişide bunu duydum lpgsi olan. Arka balata + kampana da yeni değişti. 134500 km'de araba.

ankaradaymıssınız sizde.. görüselim bi hafta sonuna olmazsa.. ben arkadasıma durumdan bahsedeyim.. olursa insallah kısmet ne diyim..
berfe.

Bende vectra b2 gl kullanıcısıyım.Geçen yıl aldım 16500 ytl ye.63000km de idi.Çok memnunum tavsiye ederim.

Eğer oturaklı bir araba istiyorsanız vergiden çok bıkmayacaksanız vectra b kasa 2.0 derim..eğer daha spor görünümlü olsun biraz daha az yaksın birazda vergisi düşük olsun derseniz astra g hb kasa alın derim.

Geri