16 bin ytl niz olsa hangi aracı tavsiye ederdiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berfe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eğer oturaklı bir araba istiyorsanız vergiden çok bıkmayacaksanız vectra b kasa 2.0 derim..eğer daha spor görünümlü olsun biraz daha az yaksın birazda vergisi düşük olsun derseniz astra g hb kasa alın derim.

tesekkurler guzel bir tavsiye olmuş..
berfe.

Bu fiyata alınabilecek en iyi araçlardan birisi Vectra B'dir.2000-2001 model cd veya cdx temiz bir vectra bulursan kaçırma.Vergisi bana çok yük olmaz dersen de 2.0 al.Tadından yenmez birader.Şiddetle tavsiye ederim.

temiz 95-97 arası 3.16i bmw motoru ve ön takımı sağlam bulabilirsem alırdım

bence vectra B al 1.6

2.0 motor şehirdışında 1.6 dan her türlü az yakar.ama şehiriçi sakin kullanımla 1.6 az yakar.ama 1.6 yı çok zorlarsanız 2.5 ler gibi yakarsınız.ben vergisi biraz yüksek olsada 2.0 motoru tercih ederim

1.6'yı ne kadar zorlarsanız zorlayın , mümkün değil 2.5 vectranın yaktığını yakmaz (:
Yani en azından ben böyle düşünüyorum , zorladığımda km de 500 yakan bir araç herhalde diğer 2.5'lerde böyledir.

16.000 ytl ye calibra turbo tavsiye ederim al arabaya bindim de :D ama sevmen lazım sadece parayla olmaz

1.6'yı ne kadar zorlarsanız zorlayın , mümkün değil 2.5 vectranın yaktığını yakmaz (:
Yani en azından ben böyle düşünüyorum , zorladığımda km de 500 yakan bir araç herhalde diğer 2.5'lerde böyledir.

valla vectra 1.6 C kasa var bir abimde,çok zorlayınca 400 den aşağı yakmıyor şehiriçi

18-19 civarına 2004 lagunalar gidio
fransız ama en azından orta sınıf araç

araba fiyatları biraz yükselmiş gibi görünüyor -eğer bulabilseniz o fiyata- 2001 makyajlı bir vectra komfort olabilir. dediğiniz özelliklerinhepsi var hatta 4 hava yastığı eğer bulamazsanız laguna da olabilir.

Geri